berita

‘Memang Betul Akaunnya Tapi…’ – Respon Adik Neelofa Bila BF Dituduh Hantar Mesej Lucah

July 19th, 2017 | by Arini Saleh
Kini Trending

Rasanya korang semua memang sudah sedia maklum bahawa selebriti terkenal Neelofa memiliki adik beradik perempuan yang cun-cun semuanya. Yela kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi, betul tak? Jika sebelum ini kita sering dengar perbagai kontroversi daripada Ameera Khan, kali ini kecoh di twitter mengenai Atisha pula.

Kekasih Atisha didakwa menghantar mesej ‘flirt’ berbaur lucah kepada seorang gadis di Instagram.  Eh betul ke? Aish lately ni banyak pulak kontroversi macam ni timbul. Namun Atisha di twitter secara tenang menjawab isu ini.

‘Tapi you nak tak?’

 

Screenshot perbualan di ruangan mesej seorang gadis di Instagram, akaun yang digunakan itu didakwa kekasih kepada adik Neelofa, Athisha Khan.

Respon Athisha

Melalui perkongsian Athisha sendiri di laman twitter, dia menafikan perkara tersebut dan mendakwa ada orang lain yang menggunakan akaun instagram kekasihnya itu. Dia juga ada mengingatkan netizen agar jangan cepat percaya dengan gosip yang tersebar. Atisha dengan tenang menganggap perkara itu remeh dan minta orang ramai jangan sebarkan perkara yang tak benar.

Malah. Athisha ada tinggalkan pesanan kepada dalang disebalik isu ini, ‘Saya tak akan buat apa-apa kepada awak, saya sendiri tak tahu kenapa kamu berniat jahat. Tapi Allah ada perancangan yang lebih baik untuk kamu. Saya harap kamu tahu apa yang kamu buat dan belajar dari kesilapan ini. Saya dan Haiqal takkan pernah benci awak’.

sumber : Athisha Khan

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×