berita

Membimbangkan! Ini Antara Penyebab Garis Halus Muncul Di Wajah Dalam Diam.

May 9th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Tanpa disedari, kita kini seolah ‘melekat’ dengan penggunaan telefon pintar, tablet, komputer riba dan televisyen dalam kehidupan seharian, lebih-lebih lagi sepanjang tempoh PKPB ini. Telefon dan tablet tak lekang dari pandangan!

Blue Light, ancaman kulit wajah zaman moden!

Korang tahu peralatan elektronik seperti smartphone dan tablet menghasilkan cahaya biru yang menyebabkan penuaan kulit berlaku dengan lebih pantas?

Cahaya biru ini bukan saja membahayakan mata tapi, ianya mampu mengakibatkan kerosakan kulit dan mengundang kemunculan garisan halus serta kedutan pada kulit wajah walaupun diusia muda remaja. Ha…Takutkan? Inilah ancaman pada kulit wajah di zaman serba serba canggih ini.

Jangan salah faham ye! Usia memang salah satu faktor utama munculnya garis halus pada wajah. Cumanya, sekarang ni belia awal 20-an pun dah memiliki wajah matang, ada garis halus pada dahi, bawah mata dan pada smile line.

Mungkin salah satu faktor keadaan ni berlaku kerana wajah terlalu kerap terdedah kepada cahaya biru.

Produk penjagaan kulit ArctaPHOS membantu mencegah garis halus dan kedutan pra-matang!

ArctaPHOS, set penjagaan kulit yang dirumus khas menggunakan teknologi Euro-Biotechnology, korang kini boleh mencegah dan merawat kedutan serta garis halus yang terdapat pada kulit wajah.

Dihasilkan daripada mikroorganisma marin yang didapati pada kedalaman 2700 meter di laut Greenland, ArctaPHOS antara produk penjagaan kulit yang terbaik untuk mencegah berlakunya penuaan pra-matang pada kulit wajah.

Barulah nanti kulit wajah akan kelihatan lebih segar, cerah, anjal dan garis halus memudar secara perlahan.

Beli di Watsons atau beli terus di laman sesawang mereka!

ArctaPHOS adalah produk penjagaan wajah mampu milik. Harganya sangat berpatutan walaupun bahan-bahan yang digunakan berkualiti tinggi. Produk ni setanding produk penjagaan wajah high end tau. Memang fully recommended!

Ada dua cara mudah korang boleh dapatkan set penjagaan Wajah ArctaPHOS ni, iaitu beli di Watsons yang berdekatan dengan korang atau korang boleh online melalui Watsons atau order je melalui laman sesawang rasmi ArctaPHOS.

Gadis ini kongsi pengalaman guna ArctaPHOS!

Ha! Korang dah tengok sendiri kan macam mana rutin harian gadis ni. Walaupun mengamalkan pemakanan yang sihat tapi rutin dia yang suka menghadap phone dan tengok komputer riba tu akhirnya bawa padah pada kulitnya.

Korang nak tahu apa yang jadi seterusnya? Tonton video ni sampai habis ye. Korang nak menang duit raya sehingga RM7300, layari www.arctaphos.com

**Tips: Wajib baca description box

#GLOW ON RAYA: Nikmati lebih ganjaran bila berbelanja di website rasmi ArctaPHOS!

Eksklusif untuk yang beli produk ArctaPHOS melalui laman sesawang diorang, korang boleh memenangi tumbler, hand sanitizer, peralatan mengurut wajah, baucar diskaun sebanyak 20%, 30% dan 50%.

Cara nak buat pembelian pun mudah je. Layari www.arctaphos.com, kemudian daftarkan akaun korang dan tadaaa… Selamat berbelanja.

Untuk pendaftaran kali pertama, korang akan dapat point secara percuma. Manakala, untuk setiap pembelian berikutnya korang akan dapat point dan point tersebut boleh digunakan untuk berbelanja semula. Best kan?

**Tertakluk pada terma & syarat

Korang yang nak cuba rawat masalah garis halus pada wajah dan mahukan kulit yang lebih cerah dan anjal bolehlah cuba ArctaPHOS. Korang pasti berpuas hati dengan hasilnya. Nak tahu lebih lanjut mengenai ArctaPHOS boleh klik link di bawah:

Website: ArctaPHOS

Facebook: ArctaPHOS

Instagram: ArctaPHOS

Watsons: ArctaPHOS

The following two tabs change content below.