berita

‘Mohon Angkat Semula ‘Jembalang’ Yang Dihantar’ – Viral Muka Bertukar Hitam, Wanita Ini Dedahkan Perkara Sebenar

December 20th, 2017 | by Arini Saleh
Isu & Kontroversi

Wajah seorang wanita yang bertukar menjadi gelap di dalam ‘group photo’ ketika sambutan hari jadi telah membuatkan ramai orang terkejut. Ramai yang membuat andaian wajah wanita tersebut menjadi gelap gara-gara kesan pencahayaan yang kurang.

Artikel berkaitan : Gadis Ini Terkejut Wajah Rakan Bertukar Hitam Dalam ‘Group Photo’ Ketika Sambutan Hari Jadi, Seram!

Namun, ada juga yang meninggalkan komen mendakwa wanita ini memakai ‘susuk’ untuk cantik. Di facebook, wanita ini telah memberi penjelasan dan mahu orang ramai berhenti mengaibkan dirinya.

Mohon angkat semula ‘jembalang’ yang dihantar

 

Asalamualaikum Kepada Rakan2 fb.. Sy Empunya Badan Nur Arifah [email protected] Memohon Ampun Salah Dan Silap Dari Segi Perbuatan Mahupon Percakapan Adai Tersalah Dan Menyakiti Sesiapa… Mohong Angkat Semula “JEMBALANG” yang Dihantar Dengan Niat Menutup Seri Muka Datin Dan Juga Periuk Nasi Datin Dalam Bidang Perniagaan.. Alhamdullilah Sudah Tahu Siapa Punya Agkara Yang Telah Menyakiti Diri Ini..

Mohon Pada Rakan2 Berhenti Viral/share kan Perkara Ini Ats Sebap2 Menjaga Aib Diri Juga Mengelakkan Fitnah Rakyat2 Malaysia Yang Suka Jadi “HAKIM” datin Bersusuklah Bersakalah Dan Sebagainya.. Sesuguhnya Datin Dianaiaya Oleh Orang Yang Tidak Bertagugjawab Dan Busuk Hati.. Hanya Allah Mampu Membalas Perbuatan Beliau.. Pesan Datin Hati2 BERKAWAN.. Alhamdullilah Owner Yang Tersilap Pos Cerita Viral Sudah Momohan Maaf Atas Kesilapan Yang Beliau Lakukan..

MOHON VIRAL POS INI MEGELAKKAN FITNAH YANG RAKAN TERSALAH POS..
ELAK FITNAH..
JAGA PERIUK NASI..

Rakan mohon maaf

Rakan kepada Nur Arifah, Tasha Rahman juga memohon maaf kerana telah menyebarkan gambar tersebut sehingga menimbulkan fitnah. Tasha juga memohon orang ramai supaya tidak lagi mengecam dan menuduh rakannya itu memakai perkara yang tidak elok. Menurut Tasha lagi, rakannya itu sebenarnya telah dianiaya orang tidak bertanggungjawab dengan niat mahu menutup periuk nasi dan seri muka rakannya.

sumber : Nur Arifah Akalili (Datin Paduka)

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×