berita

Muat Naik Foto Berpegangan Tangan, Mimi Lana & Syafiq Kyle Kembali Bercinta?

April 9th, 2021 | by Amat
Kini Trending

Sebelum ini, difahamkan pelakon Syafiq Kyle dan Mimi Lana masing-masing mengambil keputusan untuk berpisah setelah lima tahun menjalin ikatan percintaan. Malah, pasangan selebriti itu turut mengakui sudah tiada persefahaman antara mereka.

Artikel berkaitan: 5 Tahun Menjalin Hubungan, Mimi Lana & Syafiq Kyle Putus Cinta

Terbaru, meninjau di laman Instagram Mimi Lana kelihatan dia memuat naik sekeping foto bersama dengan Syafiq Kyle di dalam sebuah kenderaan sambil berpegang tangan. Posting berkenaan bagaimanapun telah mengundang perhatian ramai dan netizen turut mendoakan agar mereka dijodohkan bersama.

Sweetnya…

Difahamkan, Syafiq dan Mimi telah lama menjalin hubungan percintaan lebih kurang lima tahun dan kemudian mereka berpisah pada sekitar bulan June 2020. Malah, Mimi turut mengakui perpisahan mereka itu tiada kaitan dengan ‘orang ketiga’ mahupun dikaitkan dengan soal populariti.

Kemudian, kedua-dua pelakon ini pernah bekerjasama dalam satu drama telefilem bertajuk Bukan Cerita Cinta Cliche arahan Faizal Nadxaman pada tahun 2021. Dalam telefilem tersebut kerap memaparkan gandingan mereka dalam babak yang sama.

I’m so in love

Sementara itu, di IG Stories Mimi turut kelihatan repost posting berkenaan dan diiringi dengan musik lagu Japanese Denim nyanyian Daniel Caesar. Dalam posting berkenaan juga, kelihatan Mimi hanya menggunakan beberapa keratan bait lirik untuk dimasukkan.

I’m so in love, so in love. There’s no one above up above. Forever’s a long time, yes..

Bukan itu saja, kelihatan pelakon Syafiq Kyle turut berkongsi posting foto yang sama dan disertakan dengan kapsyen ringkas ‘ouchh’ berserta emoji Love.

Jika benar hubungan percintaan mereka terjalin semula, kami mendoakan agar pasangan ini dapat melangkah ke fasa yang seterusnya.

Sumber: Mimi Lana

SKIP THIS AD ×