berita

Ingatkan Syed Saddiq..

October 26th, 2018 | by Shafika
Kini Trending

Menerusi tweet seorang individu di twitter, dia tergaman apabila wajah seorang lelaki Hollywood dilihat seiras YB Syed Saddiq. Tweet itu mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya setuju dengan pendapat dibuat.

Wajah lelaki yang dikatakan sama itu merupakan selebriti dari California yang baru berusia 20 tahun. Pelakon muda itu dikenali dalam program TV di Neflix.

Ingatkan Syed Saddiq

Lebih 12k retweet, perkongsian lelaki ini mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya bersetuju wajah pelakon Neflix ini ada iras Syed Saddiq. Siapa sebenarnya pelakon kacak ini?

Alahai cair

Diego Tinoco merupakan seorang pelakon terkenal dengan watak sebagai Cesar Diaz menerusi filem ‘On My Block’ di Netflix. Sebelum itu, dia pernah muncul dalam dua filem pendek, ‘Welcome to Valhalla’ dan ‘Glimmer of Hope’. Dia merupakan satu-satunya pelakon remaja yang berjaya mendapatkan pengikut besar di platform media sosial.

Sama ke tidok?

Diego mula berlakon sejak berusia 16 tahun sehingga mula diterima ramai. Ibu dan bapanya berasal dari Colombia. Beliau berketurunan Mexico, Colombia dan Ecuador. Diego yang menetap di Amerika Syarikat dan pernah menjadi penyampai anugerah di ‘Emmy Awards’ bersama pelakon Latino, Jessica Marie Garcia.

Respon netizen

 

Sumber : Starkidshaine

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×