berita

Nah Diskaun Sehingga 30% Untuk Tempahan Hotel & Aktiviti Menarik Di Seluruh Malaysia!

November 24th, 2022 | by Sya Alkaf
Shout Out!

Hujung tahun hampir tiba, maknanya mesti ramai yang dah mula merancang percutian bersama keluarga, teman-teman dan yang tersayang kan?

Korang pun sama ke? Dah ada plan belum macam mana nak habiskan cuti tahunan tu? Jangan fikir-fikir sangat geng, habiskan je cuti tu, nak simpan pun buat apa?

Baik korang pergi jalan dan tenangkan fikiran. Lagi pula sekarang ni tengah ada promosi untuk hotel-hotel di sekitar Malaysia tau! Jimat weh!

Darlie jalin kerjasama bersama Klook, tawar penjimatan sebanyak 15% untuk tempahan hotel!

Berbekalkan #SemangatTogether Darlie bersama Klook nak bantu industri pelancongan kita agar dapat dipulihkan semula setelah mengalami waktu sukar akibat pandemik Covid-19.

Haa.. korang pun mainkan peranan penting dalam membantu industri tempatan untuk kekal hidup tau. Sebab kalau bukan kita, siapa lagi yang nak support geng? #kitajagakita.

Malaysia ni banyak hidden gems yang mungkin tak pernah korang tahu pun, jadi ambillah peluang ni untuk sama-sama meneroka kelebihan dan keunikan Malaysia :)

Hal hotel korang tak perlu risau sebab korang boleh nikmati diskaun sehingga 15% untuk semua hotel dalam Malaysia yang tersenarai di Klook! Yeass.. Memang untung sangat, lagi-lagi kalau korang dah rancang nak bercuti panjang. Jimat banyak!

Cara-cara untuk tebus diskaun korang:

  • Beli produk Darlie bernilai RM15
  • Hantarkan nama dan 4 digit terakhir kad pengenalan korang ke SINI
  • Kemudian ikuti langkah seterusnya.

Sempurnakan percutian korang dengan aktiviti menarik sekitar Malaysia, psstt.. ada 30% diskaun!

Dah dapat duduk hotel best mestilah nak jalan-jalan dan buat aktiviti yang menyeronokkan juga betul tak? Jangan risau, sebab korang juga layak menikmati diskaun sehingga 30% untuk semua aktiviti yang tersenarai dalam tab ‘Things to do’ di Klook!

Inilah masanya untuk ajak yang tersayang cuba sendiri permainan terbaru di Genting SkyWorlds Theme Park ataupun cabar keberanian korang dengan melakukan pelbagai jenis aktiviti lasak di ESCAPE Theme Park, Pulau Pinang.

Antara senarai aktiviti menarik yang boleh korang cuba:

Tebus diskaun korang dengan cara di bawah:

  • Beli Darlie Double Action Bonus Pack
  • Hantarkan nama dan 4 digit terakhir kad pengenalan korang ke SINI
  • Kemudian ikuti langkah seterusnya.
*tertakluk kepada terma & syarat

Haa.. Mudah je kan? Paling penting, korang dapat jimat banyak untuk percutian akhir tahun ni barulah berbaloi!

Untuk sebarang maklumat lanjung mengenai tawaran istimewa ni boleh layari laman web rasmi Darlie di SINI.

Selamat bercuti!

SKIP THIS AD ×