berita

Nakkan Percutian Hebat? Gamuda Cove Ada Pelbagai Promosi & Aktiviti Menarik Untuk Korang!

December 31st, 2020 | by Syakilla Marzuki
Kini Trending

Selepas PKPB dilonggarkan, pastinya semua ingin bercuti ke tempat tarikan pelancong untuk melakukan aktiviti bersama keluarga kan? Disebabkan pintu sempadan masih tutup, pilihan yang ada untuk rakyat Malaysia adalah melancong di dalam negara saja.

Tapi, jangan risau! Gamuda Cove kini menawarkan promosi hebat bagi tempat yang korang boleh kunjungi dan terokai dengan lokasi yang menarik dengan pemandangan indah. Nak tahu apa yang best dan dekat mana tempat korang boleh pergi?#LetsDiscover!

Gamuda COVE #LetsDiscover 2021 Bonanza Tahun Baru, beli sekarang guna kemudian!

Kalau korang nak tahu, Gamuda Cove kini menawarkan Bonanza Tahun Baru 2021 tau! Ini bermaksud, korang boleh mula membeli pakej yang mereka tawarkan tu sekarang dengan potongan harga hebat dan korang boleh terus nikmati pengalaman menarik. 

Tak kisahlah korang nak pergi bila-bila pun sebab pakej ni sah sehingga 30 April 2022 tau! So, beli je sekarang, pergi kemudian pun takpe!

Pelbagai aktiviti menarik hanya di Discovery Park, Gamuda Cove!

Discovery Park di Gamuda Cove bukan saja ada banyak aktiviti yang korang boleh lakukan, malah ia juga mempunyai pelbagai kemudahan yang sesuai untuk seisi keluarga.

Antara tarikan unik yang ada ialah Aerobar pertama di Asia Tenggara dan Paya Indah Discovery Wetlands yang indah. 

Ada 3 pakej menarik dan hebat untuk korang

Mesti korang tak sabar nak tahu kan? Haa… pakej ni bukan biasa-biasa tau! Nak bawa satu family pergi confim jimat habis. Antara pakej yang mereka tawarkan adalah:

1) Introductory Package pada harga RM55.00

Pakej ini merangkumi:  

  • 40 minit lawatan Safari Insta di Paya Indah Discovery Wetlands di mana korang dapat merakam momen indah untuk Instagram korang di 3 lokasi iaitu indah Jejak Buluh, Tasik Sendayan dan Rumah Melayu
  • Nikmati pemandangan panorama di atas Cove Aerobar selama 15 minit dan korang juga boleh menikmati makanan ringan dan minuman. 

2) Nature Wanderlust- Jungle School Combo pada harga RM108 

Bagi korang yang nak bawa anak kecil untuk belajar dan terokai alam semula jadi bolehlah dapatkan pakej ni. Sesuai sangat untuk korang yang nak mengajar anak berkaitan alam semula jadi. Pakej ini pula merangkumi: 

  • Farmily FarmKetahui semua tentang flora dan fauna yang menakjubkan di Farmily Farm dengan taklimat pendidikan selama 30 minit.
  • Jungle School ProgrammeKhas untuk kanak-kanak berusia 2-9 tahun, program 90 minit ini membolehkan mereka meneroka dan mempelajari semua tentang haiwan dan tumbuh-tumbuhan di Paya Indah Discovery Wetlands.
  • Cove AerobarNikmati pemandangan panorama di atas Cove Aerobar selama 15 minit dan korang juga boleh menikmati makanan ringan dan minuman. 
  • ArcHIVE: Bermula dari Mac 2021, korang boleh makan dan membeli-belah di tempat yang unik ini. Dapatkan baucar tunai di Kaunter Tiket Paya Indah Discovery Wetlands dengan menunjukkan kod unik korang dari Aplikasi Mobile Shopee.

Nikmati udara segar dan cahaya matahari bersama keluarga dengan lawatan menarik di sini!

3) Ready. Set. Play! Combo pada harga RM185.00 

Kalau yang rasa nak buat aktiviti mencabar, korang boleh pilih kombo ni. Bila lagi nak mencabar diri sendiri dan rasai pengalaman macam ni kan? Ha.. pakej ini pula merangkumi:

  • FTW MotoManiac: Satu pengalaman ride menarik selama 30 minit yang korang boleh cuba dengan melalui trek mencabar iaitu pasir dan lumpur. Ini adalah salah satu tempat yang mungkin korang tak tahu kan?
  • Boat Cruise Sightseeing: Korang boleh naik perahu selama 40minit di Paya Indah Discovery. Selain itu, rasai pengalaman untuk melihat hidupan liar di tepi tasik yang pasti mengejutkan dan sangat mencabar
  • Cove AerobarNikmati pemandangan panorama di atas Cove Aerobar selama 15 minit dan korang juga boleh menikmati makanan ringan dan minuman. 
  • ArcHIVE: Bermula dari Mac 2021, korang boleh makan dan membeli-belah di tempat yang unik ini. Dapatkan baucar tunai di Kaunter Tiket Paya Indah Discovery Wetlands dengan menunjukkan kod unik korang dari Aplikasi Mobile Shopee.

Tunggu apa lagi? Beli sekarang & nikmati keseronokan di Gamuda Cove!

Kalau korang tak nak terlepas peluang ni, kenalah cepat-cepat dapatkan harga promosi ni tau! Bukan apa, takut nanti kalau dah terlambat menyesal pula. Bukan selalu korang dapat enjoy dengan family macam ni.

Untuk maklumat lanjut, dapatkan harga murah dan hebat ini di laman web Shopee* sekarang! Oh lagi satu, sebelum korang nak pergi, sebaiknya hubungi no 0129321811 untuk membuat tempahan 3 hari lebih awal ya. Selamat bercuti!

*Tertakluk terma dan syarat

×