berita

Nikmati Kehebatan Burger Spicy Grand McChicken Baharu Dengan Selera Yang Lebih Hebat!

November 19th, 2020 | by Syakilla Marzuki
Kini Trending

Bila cakap pasal fast food dekat Malaysia ni, confirm la McDonald’s jadi pilihan pertama kebanyakan rakyat Malaysia kan? Macam yang korang tahu, mereka sentiasa menampilkan pelbagai menu baru yang menarik untuk pelanggan setia mereka.

Korang pun bila tengok je menu baru terus rasa macam nak cuba kan? Ha apa kata lepasni try burger baru ni pulak!

Keenakan selera hebat dengan Grand McChicken

Berita baik untuk semua pelanggan setia, kini McDonald’s memperkenalkan burger Spicy Grand McChicken yang lebih ‘GRAND’ untuk selera anda dan juga buat penggemar burger diluar sana tau!

Apa yang best nya burger baru ni bila korang boleh nikmati keenakan rasa yang hebat dengan kepingan ayam besar dan empuk, keju meleleh, sos chipotle istimewa, sayuran segar dan ban bijan. Fuhh, memang layan weh!

Dua pilihan untuk korang pilih!

Macam yang korang tahu sebelum ni dah ada Grand McChicken biasa kan? Tapi kali ni, dengan menampilkan rasa dan selera yang baru dengan Spicy Grand McChicken akan membuatkan korang rasa lebih nikmat tau!

Bagi penggemar burger yang pedas, ni memang pilihan terbaik korang! Kalau yang biasa tu tak kena dengan tekak korang, boleh cuba yang ini.

Yang penting, dapat nikmati mana-mana pilihan burger ni mengikut cita rasa atau selera kegemaran korang sendiri.

Tempoh terhad guys, please dapatkan sekarang!

Kenapa nak lengahkan masa lagi tu nak cuba benda sedap macam ni? Tak perlu fikir lagi, tengok gambar pun rasa macam nak jilat skrin kan? Haha.. Kalau macam tu, jom serbu McDonald’s sekarang kalau taknak menangis sebab tak dapat nak rasa.

Bukan selalu tau mereka tawarkan menu ni. Ia hanya ada pada tempoh dan waktu terhad saja. So jangan lepaskan peluang korang sebelum terlambat!

Busy dan tak sempat? Pesan McDelivery atau pandu-lalu je!

Kalau korang busy and sentiasa rushing, korang boleh je terus order melalui McDelivery dengan aplikasi McD, atau pun sebelum balik rumah tu, singgah di Pandu Lalu McD dulu dan pesan terus Burger Grand McChicken atau Spicy Grand McChicken yang korang nak tu.

Memang tak menyesal guys, jangan ketinggalan tau! Oh lagi satu, klik dekat SINI je untuk maklumat lebih lanjut mengenai burger Grand McChicken dan Spicy Grand McChicken.

×