berita

‘Not Emas Harapan’ Jadi Rebutan Rakyat Malaysia Kerana Potret Bertandatangan Dr. Mahathir!

December 14th, 2018 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Korang dah beli emas untuk masa depan ke belum? Sebelum beli, kena tahu kenapa korang beli emas tu. Nak beli pun kena teliti. Emas ni bukan main beli sebarang je tau!

Korang pernah terfikir tak? Ada emas yang korang boleh beli untuk bantu beri sumbangan untuk Malaysia jugak. Wujud ke emas macam tu? Cuba korang tengok ni..

Not Emas Harapan, koleksi terbaik untuk masa depan!

Haa.. Ni dia! Confirm  korang akan tertarik dengan Not Emas Harapan yang dikeluarkan oleh Poh Kong ni. Lagipun, bukan guna emas biasa-biasa. Ia dihasilkan daripada emas 24K (999.9). Emas tulen tau. Ada certificate  dan kotaknya pun cantik. Boleh jadi koleksi terbaik!

Not Emas Harapan ditampilkan dengan potret bertandatangan Tun Dr Mahathir Mohamad, Jalur Gemilang, binaan simbolik Malaysia dan Bunga Raya, iaitu bunga kebangsaan. Siap nombor siri sekali. Dah beli, memang jadi hak milik korang la. Hebat sungguh!

Poh Kong sangat komited untuk menyumbangkan sekurang-kurangnya RM1 juta menjelang akhir tahun ini. Korang pulak macam mana? Mesti nak tolong menyumbang jugak. Kalau Poh Kong boleh, takkan korang tak boleh. Yeah!

Korang mesti surprise  sebab harga berbaloi!

Harga untuk Not Emas Harapan ni RM160. Sangat berbaloi. Paling unik, untuk setiap pembelian Not Emas Harapan, sebanyak RM30 akan disumbangkan kepada Tabung Harapan. Ni serious  tau. Sebab tu korang kena dapatkannya di Poh Kong okay?

Jom join contest Snap & Win, berpeluang menang baucar tunai RM100!

Wah, ada contest menarik iaitu Snap & Win untuk korang join! Hadiah pun lumayan. Korang berpeluang menang baucar tunai RM100 tau. Cara pun senang je. Ikut langkah macam kat gambar bawah ni..

Senang kan? Oh ya, 10 pemenang bertuah akan dipilih. Mana la tahu korang yang menang nanti kan? Try la. Hehe.

Cepat dapatkan Not Emas Harapan di outlet  Poh Kong yang berdekatan!

Boleh dapatkan Not Emas Harapan di semua outlet  Poh Kong di Malaysia yang berdekatan. Koleksi terbaik yang korang takkan jumpa kat tempat lain. Nak beli tu, jangan lupa ajak yang tersayang okay?

Untuk info lebih lanjut, korang klik je kat laman web Poh Kong ni. Kalau nak tahu update  terkini, boleh like  dan follow  Facebook POH KONG JEWELLERS kat bawah.

Keluarga dan kasih sayang ialah benda paling penting dalam hidup. Kita pun dah macam satu keluarga. Apa salahnya kita menyumbang untuk Malaysia dengan beli Not Emas Harapan ni di Poh Kong. Wee..

Untuk masa depan kita jugak. Betul tak?