berita

OCEAN STAR 200C Jenama Jam Tangan Terkemuka Swiss Pilihan Kim Soo Hyun!

July 16th, 2021 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Pengurusan masa yang bijak bermula daripada sebuah jam tangan yang bukan sahaja mampu menjalankan tugasnya sebgai penunjuk waktu sebaliknya, jam tangan juga menjadi satu statement kepada identiti penggunanya.

Bagi korang diluar sana yang masih tercari-cari jam tangan berjenama dengan gaya eksklusif serta tahan lasak, why not korang usya koleksi terbaru keluaran  MIDO, tak lain tak bukan OCEAN STAR 200C X Kim Soo Hyun.

OCEAN STAR 200C Pertegas Keterampilan Si Pemakai!

OCEAN STAR 200C bukanlah sebuah jam tangan biasa. Ianya hasil kolaborasi bersama Kim Soo Hyun, pelakon popular dari Korea Selatan.

Direka bagi memastikan si pemakai tampil bergaya, elegen dan sporty, OCEAN STAR 200C membuatkan si pemakainya bersedia untuk mengharungi hari mereka dengan jayanya.

Sesuai digayakan kemana-mana!

OCEAN STAR 200CX Kim Soo Hyun juga sesuai digayakan kemana-mana sahaja, daripada acara formal, kasual mahupun ketika bermain golf. Lagipun jam tangan ini boleh digayakan oleh sesiapa sahaja tanpa terutamanya buat korang yang gemarkan gaya eksklusif.

Jadi Pilihan Kim Soo Hyun!

Memiliki rekaan unik dengan 3 warna yang berbeza iaitu hitam, biru dan hijau. Korang pasti terpesona dengan jam tangan OCEAN STAR 200C X Kim Soo Hyun yang dihasilkan menggunakan seramik berkualiti tinggi dan digabungkan bersama teknologi terkini.

Maka, tak hairanlah jika Kim Soo Hyun sendiri memilih OCEAN STAR 200C sebagai jam tangan kegemarannya.

Pelbagai model jam tangan untuk korang pilih!

Bagi koleksi OCEAN STAR sebenarnya terdapat beberapa model lain selain OCEAN STAR 200C. Antara model yang akan menggetarkan hati korang termasuklah  OCEAN STAR 600 CHORONOMETER, OCEAN STAR GMT, OCEAN STAR CHRONOGRAPH, OCEAN STAR TRIBUTE & OCEAN STAR 200.

MIDO jenama jam terkemuka keluaran Swiss.

Bagi korang yang belum familiar dengan jenama ini, MIDO merupakan jenama jam tangan dinamik yang terkenal di Swiss. Jenama ini telah di tubuhkan sejak tahun 1918 dan ianya bukanlah satu jenama yang asing bagi peminat jam tangan eksklusif dunia. Menawarkan pelbagai pilihan jam tangan dengan rekaan yang terkini, MIDO sentiasa berusaha memenuhi keperluan dan keinginan pengguna produk mereka.

Jadi buat korang diluar sana yang masih mencari-cari jam idaman korang, min cadangkan korang check out sendiri pilihan jam yang ditawarkan oleh MIDO. Untuk pembelian, korang boleh direct ke outlet-outlet mereka atau buat pembelian melalui official store mereka di Shopee.

Untuk maklumat yang lebih lanjut mengenai koleksi jam tangan MIDO korang boleh la ke website mereka seperti yang tertera dibawah.

Website: MIDO

Shopee: MIDO Official Store

Lazada: MIDO Official Store

SKIP THIS AD ×