berita

Online Shopping Je Dengan Watsons, Ada Promosi Beli 1 Percuma & Banyak Lagi! Rugi Kalau Tak Beli!

July 2nd, 2021 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Watsons kembali lagi dengan pelbagai promosi hebat. Kali ini lebih rancak lagi sebab mereka ada pelbagai promosi istimewa untuk korang semua termasuklah Promosi Beli 1 Percuma 1, diskaun istimewa untuk produk kesihatan dan kecantikan, diskaun sehingga 50% untuk korang yang shopping secara online ataupun melalui aplikasi Watsons MY dan banyak lagi. Semuanya akan kami kongsikan dengan korang secara lebih detail dibawah.

Grab Promosi Beli 1 Percuma 1 sempena Julai ini!

Banyak giler promosi menarik yang Watsons tawarkan untuk korang antaranya Promosi Beli 1 Percuma 1 sempena bulan Julai ini. Antara produk yang korang boleh dapatkan untuk promosi ini termasuklah produk penjagaan diri seperti produk penjagaan rambut, produk penjagaan kulit wajah, produk kesihatan dan produk penjagaan bayi.

Diskaun istimewa untuk produk kesihatan dan kecantikan!

Selain itu, korang juga wajib dapatkan produk kesihatan dan kecantikan yang telah menerima Watsons HWB Awards. Rugi kalau korang tak dapatkan produk-produk daripada kategori ini kerana semuanya berkualiti tinggi dan jadi pilihan pelanggan Watsons sendiri.

Tambahan pula, Watsons bagi korang diskaun istimewa sehingga 40% bagi produk dalam kategori ini. Untung sangat! Ada banyak produk kesihatan yang best-best dalam kategori ini antaranya Cetaphil Gentle Skin Cleanser Twinpack 2X 500ml, Flavettes Effervescent Glow 45s, NH Nutri Grain 1 kg, Good Virtues Co Anti-Aging & Hydrating Shower Cream 700ml dan banyak lagi.

Beli online untuk nikmati diskaun sehingga 50%!

Bagi korang yang lebih selesa berada di rumah daripada keluar, korang sebenarnya boleh je shopping di Watsons secara dalam talian atau melalui aplikasi Watsons MY. Lagipun banyak je tawaran hebat yang Watsons berikan kepada korang yang membeli-belah secara online.

Antara kelebihan berbelanja secara online ialah korang boleh menikmati diskaun sehingga 50% untuk produk terpilih. Korang yang berbelanja RM120 dan keatas layak untuk menikmati diskaun sebanyak 15% daripada bil keseluruhan dengan memasukkan kod promo WELCOME15 semasa proses bayaran.

Tambah untung lagi, apabila korang pilih untuk bayar menggunakan Touch ‘n Go e-Wallet kerana korang akan menikmati pulangan tunai sebanyak 20% terhad pada RM 10 tanpa sebarang had perbelanjaan.

Dah la tu, penghantaran percuma diberikan kepada korang yang berbelanja RM100 dan keatas.

**Tertakluk pada terma & syarat

Dapatkan pulangan tunai RM5 dalam e-Wallet kegemaran korang dengan e-Belia!

Bagi penerima e-Belia, korang sebenarnya boleh menikmati lebih ganjaran kerana apabila korang berbelanja RM50  menggunakan peruntukan e-Belia, korang akan dapat pulangan tunai sebanyak RM5 dalam e-Wallet pilihan korang.

Eksklusif untuk korang ahli Watsons, jangan lupa scan kod QR seperti diatas untuk tebus 500 mata ganjaran. Bukan senang ye nak dapat 500 mata ganjaran macam tu je. Ini semua khas inisiatif untuk para penerima e-Belia bagi memberikan korang pengalaman berbelanja yang lebih awesome. 

**Tertakluk pada terma & syarat

Aktifkan misi Watsons korang & rebut peluang untuk menang sebahagian daripada RM100,000!

Apa-apa pun, jangan lupa untuk bersama-sama join misi Watsons dimana korang akan terima RM10 melalui Boost Watsons online e-Wallet. 

Caranya mudah je, korang cuma perlu muat turun aplikasi Boost, kemudian pergi ke bahagian misi dan aktifkan misi Watsons. Belanja di mana-mana outlet Watsons menggunakan Boost sehingga cukup RM 100 (boleh dalam beberapa transaksi), setelah misi selesai, korang boleh tebus RM10 dan gunakan untuk berbelanja di Watsons secara online.

“Giveaway” & promosi khas sebelum pengambilan vaksin!

Disamping itu, bermula 10 Julai ini, Watsons ada sediakan giveaway dan promosi khas untuk anda buat persediaan selepas menerima dos pertama dan kedua vaksin. Penting, untuk ada persediaan perubatan kerana Kementerian Kesihatan Malaysia sendiri telah menyatakan bahawa kita mungkin mengalami kesan sampingan seperti lemah tubuh badan dan demam selepas menerima suntikan vaksin.

So, ambil peluang ini untuk dapatkan giveaway dan promosi istimewa Watsons serta grab apa yang perlu untuk langkah berjaga-jaga.

Jadi, apa lagi yang korang semua tunggu? Stock up segala barangan keperluan korang dan keluarga hari ini juga sementara promosi dan diskaun kaw-kaw ini masih berlangsung, Jangan lupa juga untuk muat turun aplikasi Watsons MY kerana Watsons tawarkan pelbagai promosi dan diskaun istimewa bila korang berbelanja secara dalam talian.

Link muat turun seperti di bawah:

IOS: Watsons MY

Android: Watsons MY

SKIP THIS AD ×