berita

Pakej Eksklusif RM25K Tapi Cuma Dapat Ayam Busuk, Wanita Ini Luah Rasa Geram Ditipu Butik Pengantin

March 23rd, 2017 | by Shafika
Isu & Kontroversi

pakejtipu

Musim cuti sekolah ni pasti ramai yang bakal berkahwin kan? Urusan paling penting sebelum majlis berlangsung mestilah mencari wedding planner yang mengikut bajet korang. Yelah zaman moden ni semua sibuk bekerja tiada masa untuk menguruskan segalanya sendiri. Betul tak?

Namun dalam pemilihan wedding planner tu korang haruslah berhati hati. Kalau tak, haa jadilah kisah kakak ni. Bayangkan pakej 25k tetapi sama macam 2.5k je. Memang sedih habis. Kalau tengok dari page gambar memang esklusif dan bersesuaian dengan harga pakej.

Dapat lauk ayam busuk

mahligaitipu1

Ceritanya malam tadi komenlah dekat page *******. Dalam hati kata mesti admin tu tidur sebab tu comment tak padam. cecepat lah ss komen tu. Last last pagi tadi memang dah padam dan di block pun.

Bila share pun post kitorg kena block. Haihhhhh manusia manusia ?Yaa aku bukan jenis suka nak viral viralkan benda macamni. Kesian. Tapi bila dah betul betul jadi depan mata nak duduk diam je ke?

Pakej exclusive RM25k yang dapat cuma lauk ayam yg busuk, makanan pukul 2 lebih dah habis licin, pelamin 16′, makanan pengantin tak sedap langsung ikan pun dah busuk ? Indah khabar dari rupa. Pilihan letak di tangan anda ? terpulanglah nakkkkkk
#********
#FeedbackCust
#MahligaiMusnah

Orang komen semua delete?

mahligaitipu2

Pakej macam 2.5k

11Untitled

Sumber : Fiyt Adenan

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×