berita

Paramount Property Tawarkan Pakej Untuk Korang Miliki Kediaman Idaman Dengan Lebih Mudah!

April 9th, 2021 | by Nurul
Kini Trending

Buat pasangan yang baru berkahwin ataupun yang ingin membeli rumah kali pertama, semestinya banyak perkara yang perlu difikirkan. Tambah-tambah dalam keadaan ekonomi sekarang yang tak menentu, pening juga nak cari rumah yang sesuai dengan bajet dan memenuhi kriteria.

Haa..jangan runsing, Paramount Property ingin mempermudahkan perjalanan memiliki rumah idaman korang dengan Priority Package mereka. Jom kami kongsikan!

Apa yang menarik tentang Paramount Property Priority Package ni?

Image from Paramount Property

Kalau korang nak tahu, Priority Package ini adalah pakej yang disediakan untuk menawarkan rancangan pembayaran yang fleksibel dan disesuaikan untuk meringankan keperluan pembelian rumah buat korang.

Nak tahu bagaimana Priority Package membantu korang memiliki rumah idaman? 

1. Priority Tailored Payment Plan

Korang boleh berbincang dengan mana-mana wakil penjualan Paramount Property untuk menyesuaikan pelan pembayaran bergantung kepada keperluan atau pilihan rumah korang.

2. Priority Reward Programme

Korang berpeluang untuk nikmati penjimatan tambahan sebaik sahaja menandatangani Perjanjian Jual Beli (SPA) dengan Paramount Property.

3. Priority Loan Subsidy

Korang akan menerima subsidi pinjaman sehingga 24 bulan untuk rumah baru korang dari Paramount Porperty.

Yang lagi best, korang juga akan menikmati pelbagai faedah tambahan apabila membeli rumah dengan Paramount Property antaranya, tidak perlu membayar caj undang-undang di SPA, bayaran pendaftaran di MOT serta duti setem untuk rumah korang.

Bukan itu saja, korang juga akan mendapat penyelenggaraan PERCUMA selama dua tahun dan baucar hadiah bernilai sehingga RM5000! Wow!

Untuk peniaga yang merancang untuk memiliki lot pejabat pula, Paramount Property juga menyediakan pembiayaan perniagaan buat korang sehingga 24 bulan tau!

Ini antara kediaman-kediaman yang ditawarkan dalam Paramount Property Priority Package!

1. ATWATER

Jenis hartanah: Servis Apartment
Saiz: Dibina dari 670 kaki persegi
Harga: Dari RM681,000

Terletak di kawasan kejiranan Seksyen 13 Petaling Jaya, ATWATER adalah pembangunan bersepadu yang menyediakan ruang pejabat yang efisyen dan rekaan rumah yang bergaya serta akses ke salah satu kawasan komersial dan kediaman yang paling meriah di Petaling Jaya.

Disebalik ruang fungsional yang ditampilkan, ATWATER juga dilengkapi dengan taman yang rimbun, landskap dengan ciri air, laluan refleksologi, skydeck dan pelbagai lagi kemudahan yang menawarkan panorama bandar yang indah untuk bekerja dan meluangkan masa bersama keluarga.

2. BERKELEY UPTOWN

Jenis hartanah: Servis Apartment
Saiz: Dibina dari 859  – 1,588 kaki persegi
Harga: Dari RM428,000

Berkonsepkan kediaman gaya hidup moden, Berkeley Uptown dibina untuk menjadikan bandar lama Klang lebih moden dan segar dengan dilengkapi 16 kemudahan untuk seisi keluarga.

Berkeley Uptown juga adalah servis apartment pegangan bebas terbaru yang mempunyai 2 hingga 4+1 bilik tidur.

Yang lagi best, residen juga boleh menarik nafas lega dengan sistem keselamatan ketat serta kemudahan berjalan kaki ke Sekolah Antarabangsa Sri KDU dan pelbagai lagi kemudahan harian buat seisi keluarga.

Terletak di tengah-tengah pusat perniagaan Klang, ia juga mempunyai akses mudah ke lebuh raya utama, hanya lima minit ke KTM – stesen Klang dan LRT 3 – Stesen Klang yang akan datang.

3. GREENWOODS SALAK PERDANA

Jenis Hartanah: Teres 2-Tingkat Sudut Lot
Saiz: Kawasan Tanah 43 ‘x 65’ | 47 ‘x 70’
Harga: Dari RM767,000

Jenis hartanah: Kedai Pejabat 2-tingkat
Saiz: Dibina dari 2,600 kaki persegi
Harga: Dari RM690,000

Greenwoods adalah pembangunan perbandaran baru yang terletak di Salak Perdana, Sepang berkeluasan 237 ekar serta dilengkapi dengan kediaman yang elegan dan lot kedai komersial.

Dikelilingi oleh ruang terbuka yang luas, taman hijau, tempat rekreasi dan mempunyai kemudahan berorientasikan keluarga, kediaman ini memang sesuai buat mereka yang sukakan suasana tenang dan damai.

4. SEJATI LAKESIDE

Jenis hartanah: Teres 2-tingkat dan rumah superlink
Saiz: Luas Tanah dari 22 ‘x 70’ – 26 ‘x 70’
Harga: Dari RM929,000

Sejati Lakeside di Cyberjaya adalah pembangunan pegangan bebas dan berkepadatan rendah yang menawarkan akses langsung ke tasik seluas 45 ekar dan dikelilingi oleh lebih dari lima ekar taman landskap dengan lebih 19 jenis kemudahan berbeza untuk penduduk, sama ada tua dan muda.

Dibangunkan sebagai pembangunan kediaman bebas tanah seluas 41.4 ekar di tepi tasik, setiap rumah di Sejati Lakeside dilengkapi dengan bilik tidur yang luas dengan bilik air, termasuk bilik yang besar di tingkat bawah untuk memudahkan tetamu atau warga tua.

5. SEKITAR26 ENTERPRISE 

Jenis hartanah: Kedai Pejabat 2-tingkat & Ruang Pejabat
Saiz: Dibina dari 2,679 kaki persegi
Harga: Dari RM1.4 juta

Sekitar26 adalah pembangunan bersepadu berpegangan bebas seluas 30 hektar yang terletak di pusat perniagaan matang di Shah Alam. Ia mempunyai sambungan yang baik ke lebuh raya KESAS, LDP, LKSA, ELITE dan Federal serta berdekatan dengan Subang Jaya, Bandar Sunway, Puchong dan Kota Kemuning.

Lokasinya yang terletak di kawasan strategik menjadikan Sekitar26 tempat yang paling tepat untuk pemilik perniagaan mengembangkan perniagaan mereka.

6. ULTROPOLIS BATU KAWAN

Jenis hartanah: Suite Komersial | Servis Apartment
Saiz: Dibina dari 667 kaki persegi – 1,744 kaki persegi
Harga: Dari RM414,000

Diterajui oleh UOW Malaysia KDU Penang University College, Utropolis Batu Kawan adalah sebuah komuniti yang serba lengkap dan bersepadu, yang menawarkan unsur-unsur hiburan, liburan, peruncitan, pendidikan, dan kediaman.

Utropolis Batu Kawan juga merupakan universiti metropolis pertama seumpamanya di Pulau Pinang dan akan menjadi kawasan tumpuan di kalangan pelajar dan penduduk di Seberang Perai Selatan.

7. BUKIT BANYAN

Jenis hartanah: Teres 2-tingkat | Rumah Semi-D 2 tingkat
Saiz: Kawasan tanah dari 22 ‘/ 24’ x 75 ‘- 40’ x 85 ‘
Harga: Dari RM399,900

Terletak di atas tanah seluas 520 ekar, Bukit Banyan mencampurkan seni bina kontemporari dengan alam kehijauan yang subur, cahaya matahari semula jadi, dan udara segar.

Perbandaran yang dirancang dengan baik ini adalah berpagar dan dikawal, serta menampilkan lapan taman landskap tematik yang menawarkan keseronokan untuk bersantai di tengah kehijauan yang tenang.

Oh ya, ini pula antara projek akan datang oleh Paramount Projek yang dah pun dibuka untuk pendaftaran!

Arinna Kemuning Utama

Inginkan perumahan pegangan bebas dan berkepadatan rendah? Arinna Kemuning Utama lah yang korang cari! Ia juga merupakan rumah pintar yang terletak di Kemuning Utama, di sebelah Kota Kemuning di Shah Alam.

Selain itu, ia dikelilingi oleh fasiliti penting serta sistem keselamatan yang dipertingkatkan dan mempunyai akses mudah ke lebuh raya utama. Rumah-rumah moden ini juga dilengkapi dengan ciri-ciri rumah pintar seperti kawalan untuk pencahayaan, penghawa dingin dan kipas. Wow!

The Atrium, KL

Developments | Paramount Property

Terletak di pusat bandar Kuala Lumpur, The Atrium, KL adalah pembangunan pegangan bebas dan servis apartment premium yang dijangka siap pada tahun 2023.

Atrium direka untuk menawarkan kehidupan mewah di tengah-tengah bandar dengan kemudahan bertaraf lima bintang, pemandangan yang menakjubkan di sekitar bandar KL, dan unit-unit lengkap yang dilengkapi dengan ciri-ciri rumah pintar.

Ia juga dikelilingi oleh sekolah-sekolah antarabangsa, pusat membeli-belah dan kedai runcit serta mempunyai akses ke LRT dan MRT. The Atrium, KL juga terletak berhampiran dengan bank, pusat perubatan dan restoran. Mudah kan?

Apa lagi tunggu, jom miliki kediaman idaman yang memenuhi keperluan dan citarasa korang hari ini juga!

Untuk maklumat lanjut tentang Paramount Property Priority Package, layari laman web mereka. 

SKIP THIS AD ×