berita

Pasadena Burger California, Tawar Burger Dengan Citarasa Sos Asli Amerika!

July 13th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Burger memang signifikan sebagai salah satu makanan kegemaran masyarakat kita. Ianya boleh dimakan dimana sahaja dan pada bila-bila masa tanpa mengira waktu.

Bukan itu saja, burger sekarang dah mengalami banyak proses inovasi tau, pelbagai bahan di tambah dan ada burger yang di custome made secara khusus bagi memberikan rasa yang lebih authenthic dan eksklusif.

Namun begitu, buat julung kalinya Pasadena Burger California kini menyediakan perkhidmatan pembelian dalam talian bagi memudahkan korang untuk menikmati rasa burger sebenar dengan citarasa Amerika.

Pasadena Burger California tawar 3 dipping sauce istimewa!

Istimewanya Pasadena Burger California ialah burger diorang memiliki pasangannya iaitu dipping sauce yang telah dicipta khusus untuk melengkapkan rasa burger. Inilah adalah burger pertama yang ada dipping sauce di Malaysia.

Selain itu, untuk menghasilkan dipping burger dengan kualiti premium, bahan-bahan berkualiti tinggi  digunakan seperti daging lembu premium Australia, keju chedar, bun yang lembut bersama 3 pilihan dipping sauce yang terdiri daripada Southern California Habanero Cheese With Mincemeat, Honey Cheese dan Cajun Chili Queso.

DIY burger korang sendiri!

Untuk pengetahuan korang Pasadena Burger California  ni sebenarnya diwujudkan bagi memenuhi itarasa diorang yang gemarkan burger dengan sentuhan rasa klasik Amerika.

Korang bukan sahaja boleh dapatkan ready to eat burger daripada diorang tetapi kini Pasadena Burger California juga ada menawarkan set Do-It-Yourself (DIY). Set ini datang dengan kuantiti 2, 4, 6 dan 8 biji burger.

Dengan ini korang boleh pilih bahan yang korang inginkan dan cipta burger dengan citarasa korang. jangan bimbang, kesemua bahan perisa akan disediakan dengan sempurna untuk korang bagi memastikan korang dapat menikmati rasa gourmet klasik Amerika itu.

Dengan harga serendah RM 18 untuk sebiji burger yang menggunakan daging lembu premium Australia, ianya memang tawaran yang korang tak boleh lepaskan. Sangat sesuai untuk korang yang nak adakan gathering dengan kawan-kawan atau keluarga.

Masa inilah korang boleh merasa pengalaman menghasilkan burger bersama keluarga dan dalam masa yang sama mengeratkan silaturahim.

**Bagi pembelian 6 biji burger DIY dan keatas,pelanggan akan menerima 2 variasi dipping sauce.

Patty fresh & juicy!

Menggunakan patty yang dihasilkan daripada daging lembu berkuali tinggi Australia, patty yang Pasadena Burger California hasilkan ialah patty fresh dengan rasa yang cukup juicy.

Nama Pasadena Burger diambil bersempena dengan nama sebuah tempat di California yang turut dikenali sebagai Pasadena. Tujuan Pasadena Burger diwujudkan adalah untuk membawa kesemua penggemar burger di Malaysia, menikmati rasa burger dengan keju yang korang tak kan pernah rasa jemu.

Tambahan pula, sekarang dengan setiap pembelian RM150 dan keatas tiada sebarang charge penghantaran dikenakan bagi lokasi sekitar lembah Klang. Berbaloi untuk korang cuba dan rasai sendiri keenakkan Pasadena Burger Califonia.

Untuk melakukan pembelian, korang cuma klik di sini <<<Pasadena Burger Official Online Store>>>

Untuk maklumat lanjut mengenai Pasadena Burger, korang boleh klik link di bawah.

Website: Pasadena Burger

Facebook: Pasadena Burger