berita

Pelan Yoodo 20GB Dengan Hanya RM20 Dah Kembali Guys. Siap Boleh Ubah Suai Data!

July 16th, 2021 | by Nurul
Shout Out!

Pinterest

Musim-musim PKP ni mesti korang banyak pakai data internet kan? Yelah, nak keluar tak boleh, jadi duduk je lah kat rumah sambil layan movie dan media sosial. Tambah-tambah yang WFH tu, lagilah banyak data yang korang kena guna. Baru je renew pelan, eh tiba-tiba dah habis.

Tahun lalu, Yoodo telah memperkenalkan tawaran 20GB dengan harga RM20 untuk masa yang terhad, menjadikannya salah satu tawaran pelan mudah alih yang paling menarik pada tahun 2020. Sejak itu, pengguna Yoodo meminta untuk promosi hebat ini dikembalikan.

Yoodo mendengar suara korang dan telah berikan apa yang pengguna mahukan!

Atas permintaan ramai, Yoodo kembali dengan promosi hebat iaitu data berkelajuan tinggi 20GB dengan hanya RM20. Berbaloi-baloi!

Ubah suai data, panggilan dan SMS korang hari ini juga!

Kalau korang nak tahu, Yoodo dikuasakan oleh rangkaian 4G LTE terluas Celcom dan merupakan perkhidmatan mudah alih digital sepenuhnya dengan pelan mudah alih yang menawarkan fleksibiliti dan kebebasan kepada pengguna.

Ini bermakna, korang boleh ubah suai data pelan Yoodo yang korang gunakan pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.

Jadi, kalau korang tak berapa puas hati dengan data pelan yang korang gunakan sekarang, inilah masanya untuk bertukar kepada pelan yang lebih sesuai dengan korang.

Korang juga dapat memilih pelan dengan kelajuan data, panggilan dan SMS yang korang ingini dari lebih daripada 2 juta kombinasi pelan yang disediakan Yoodo! Yang paling penting, ianya tanpa kontrak atau bayaran tersembunyi.

Nak lagi best, korang langgan je pelan promosi 20GB pada harga RM20 ni. Confirm boleh movie marathon dan main game sampai pagi. Yeay!

Jom dapatkan lebih maklumat promosi di sini.

Selain itu, kalau korang ingin mempunyai data khusus untuk media sosial, mendengar muzik kegemaran korang, bermain mobile gaming ataupun aplikasi video-streaming, korang boleh pilih saja dari pelbagai 20GB Add-ons yang disediakan seperti Instagram, Spotify, Youtube, Netflix dan banyak lagi dengan potongan harga sehingga 40% dari hanya RM3 sebulan!

Yang lagi best, korang juga boleh dapatkan Tiktok, ML:BB & iQiyi 20GB Add-ons dengan hanya RM1 sebulan untuk setiap aplikasi. Tapi untuk masa terhad sahaja tau!

Yoodo benar-benar beri korang fleksibiliti dan kebebasan untuk berjimat dan memilih #whatyoowant, pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.

Jangan lepaskan peluang ni, guys!

Apa lagi korang tunggu, jomlah langgan promosi 20GB untuk RM20 dari Yoodo ni. Baik korang cepat, nanti dah habis promosi, jangan gigit jari pulak.

Korang boleh muat turun aplikasi Yoodo untuk nikmati tawaran hebat ni di App Store, Play Store dan Huawei. Daftar sekarang, pesan kad SIM percuma korang dan nikmati penghantaran percuma!

Kekal berhubung sambil #staysafeathome! Daftar sekarang, pesan kad SIM percuma korang secara dalam talian dan nikmati penghantaran percuma! Lebih menarik, setelah kad SIM korang diaktifkan, korang akan menerima 5GB data berkelajuan tinggi secara PERCUMA. Wow!

Pada masa yang sama, korang juga boleh mendapatkan kad SIM Yoodo dari cawangan Celcom bluecube, kedai BHPetromarts dan Petronas Mesra yang terpilih di seluruh Semenanjung Malaysia.

Dapatkan maklumat lokasi-lokasi kedai tersebut di sini.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Yoodo. 

#whatyoowant #youdoitbetter

SKIP THIS AD ×