berita

Pelik Tapi Benar – Teguran Biasa Peminat Jadi Point Lana Nordin Melenting

July 7th, 2015 | by Ash Nordin
Kini Trending

LanaMelenting

” Lain kali kalau komen tu boleh mengundang orang marah atau orang fikir tak de point jangan komen kalau lebih bagus jangan komen atau follow langsung”  antara ayat pedas Lana Nordin untuk peminatnya yang dilabelkan sebagai keyboard warrior.

Terbaru, Lana ada memuat naik video sweet dan romantis meraikan hari jadi suaminya Daud Mckienzie di tepi pantai Huntington Beach, California melalui laman Instagram. Ada komen daripada salah seorang peminat yang membuatkan Lana kurang senang dengan teguran tersebut.

Teguran itu mendorong Lana Nordin untuk terus menempelak semula peminatnya itu dengan ayat pedas. Hurm, apa yang peminat dia dah buat sampai Lana naik angin ni? Jom sambung baca kat bawah.

Apasal Kalau Bulan Ramadan?

LanaNordin LanaNordin2

Haaa..kaedahnya sebab ada orang tegur bulan ni kan bulan Ramadhan. Bukan itu sahaja, ada lagi yang Lana sound ‘setepek’ dekat peminat ni.

Semua Orang Islam Tau Kot Bulan Ramadhan, So Apa Point Awak Komen?

LanaNordin3 LanaNordin3(1)

Sia-sia Je Puasa Bulan Ramadhan Sebab Saja Nak Sakitkan Hati Orang

LanaNordin4 LanaNordin5

Namun ramai peminat yang memihak kepada Lana. Jadi, ini respon Lana mengenai keyboard warriors ni.

Sikit Pun Tak Sakit Hati Tapi Suka Orang Macam Ni Sebab Kita Boleh Educate Them Terus

LanaNordin6 LanaNordin7 LanaNordin8

Kita sedia maklum bahawa Lana Nordin sekarang berada di Los Angeles bagi meraikan Aidilfitri buat pertama kali bersama suaminya Daud Mckienzie di sana. Banyak benda yang dikongsikan, harap Lana Nordin dapat bersabar dengan dugaan sepanjang bulan Ramadhan ini.

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×