berita

Peminat Kecewa Menang Anugerah Couple Meletop Tapi Fazura, Fattah Tak Datang

April 22nd, 2019 | by Amirul Asraf
Lensa Insta

Jika tahun lalu, pasangan selebriti Jep Sepahtu dan Sari Yanti berjaya mengungguli Anugerah Couple Meletop 2018, namun untuk tahun ini, anugerah tersebut berjaya diungguli oleh Fattah Amin dan Fazura pula. Wow tahniah Fattzura!

Kemenangan Fattzura dalam kategori tersebut telah membuktikan bahawa mereka sweet dan disukai ramai. Namun begitu, anugerah tersebut dipersoalkan oleh segelintir netizen apabila mereka tidak nampak kelibat pasangan itu ketika malam anugerah berkenaan.

Anugerah Couple Meletop 2019

//www.instagram.com/embed.js

Ketika pasangan Fattzura diumumkan sebagai pemenang bagi kategori berkenaan, ternyata wakil daripada pihak mereka sahaja yang hadir ke pentas untuk menerima anugerah tersebut.

Reaksi netizen

Rata-rata netizen meluahkan rasa geram dan sedih apabila pasangan tersebut seolah-olah tidak menghargai peminat yang mengundi mereka. Netizen berharap sekurang-kurangnya mereka hadir untuk menerima anugerah tersebut serta memberikan ucapan di atas kemenangan yang diraih.

Ucapan tahniah buat Fattzura

Pasangan tersebut turut menerima ucapan tahniah di atas kemenangan yang diraih serta nasihat supaya mereka abaikan komen negatif yang diterima.

Sumber: Meletop

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×