berita

Peminat Minions, Korang Kena Cuba Ais Krim Baru Paddle Pop Minions Caramel and Chocolate Ni!

October 23rd, 2020 | by Nurul
Kini Trending

Peminat Minions, kami ada berita baik untuk korang ni! Kalau korang nak tahu, Wall’s Paddle Pop telah melancarkan perisa ais krim baru iaitu Paddle Pop Minions Caramel and Chocolate!

Rasa lemak manis karamel digabungkan pula dengan coklat, memang sempurna dan ngam! Makan pulak time cuaca panas-panas ni, perghhh..sejuk je rasa tekak! Bukan je enak dan creamy, bentuk ais krim yang menyerupai Minions ni pun memang betul-betul comel dan buat kami tak sabar nak rasa!

Jadi, sempena pelancaran ais krim Paddle Pop Minions Caramel and Chocolate terbaru ni, jom kami senaraikan antara perkara-perkara yang peminat Minions mesti boleh relate!

Reaksi korang bila tahu ada produk terbaru dari Minions..

Image from Giphy

Setiap kali ada produk baru Minions dikeluarkan macam ais krim Paddle Pop Minions Caramel and Chocolate ni, korang mesti akan teruja dan tak sabar nak cuba!

Psst..dengar cerita korang berpeluang untuk memenangi barangan Minions CHOMEL tau! Untuk tahu lebih lanjut, jom baca sampai habis..

Semua makanan macam Minions korang nak cuba!

Image may contain: food and indoor

Cempedak Cheese

Siapa je yang tak geram dan teringin nak cuba bila nampak ada makanan yang kelihatan seperti Minions, macam ais krim Paddle Pop Minions Chocolate and Caramel yang comel tu? Menang insta-worthy betul!

Berulang-ulang nyanyi lagu Minions!

Image from Giphy

Rasanya bukan hanya peminat Minions yang tahu dengan lagu ni. Sampai viral lah lagu ni. Dari kanak-kanak sampai ke dewasa, boleh kata ramai yang obses dengan lagu ni sampai ada yang hafal walaupun tak faham lirik!

Parti dan kek harijadi mestilah bertemakan Minions!

Popsugar

Bila dah minat sangat dengan Minions, mestilah semuanya bertemakan Minions kan. Sampaikan dari dekorasi parti, kostum, kek dan cupcakes, semualah Minions!

Sanggup beratur panjang untuk dapatkan merchandise Minions!

Customers queuing up outside McDonald's in Penang.

Says.com

Setiap kali filem Despicable Me terbaru atau Minions akan ditayangkan, pawagam, restoran makanan segera dan kedai-kedai mesti akan keluarkan barangan ekslusif untuk peminat setianya. Masa tu, memang kita tengok ramailah yang beratur semata-mata nak jadi antara yang terawal untuk dapatkan merchandise dari Minions ni.

Cawan, mainan, botol air, baju, key-chain, boleh kata semualah Minions! Kadang-kadang tu, bukan anak-anak yang nak, tapi mak ayah pulak yang lebih-lebih. LOL!

Nak menang merchandise CHOMEL Minions?

Mulai sekarang hingga 30 November 2020, korang berpeluang untuk memenangi merchandise CHOMEL Minions dengan mencuba filter ais krim Minions baru Paddle Pop di Instagram. Bestnya!

Antara hadiah yang korang boleh menangi:

1. Hadiah Utama: 50x Speaker Bluetooth Mudah Alih Minions


2. 100x Set Lego Minions

LEGO Minions The Rise of Gru Unstoppable Bike Chase - 75549 | The Entertainer

Macam ni caranya:
1. Beli 1 ais krim Minions baru
2.Follow Paddle Pop MY di Instagram dan dapatkan story filter di sini
3. Ambil gambar atau video yang chomel sambil memegang ais krim Minions baru
4. Jangan lupa untuk sertakan kapsyen yang menyeronokkan dan menarik
5. Tag “PaddlePopMalaysia” dan hashtag #PaddlePopMY serta #tastethechomel
6. Instagram Story yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang!

Jomlah sertai sekarang! Siapa tahu mungkin korang akan menjadi salah seorang daripada 150 pemenang bertuah!

Tertakluk kepada terma dan syarat. Sementara stok masih ada.

Apa lagi tunggu, jomlah dapatkan Paddle Pop Caramel & Chocolate hari ini juga. Memang yums!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Wall’s ataupun Facebook Wall’s Malaysia.

×