berita

Perang Twitter Iqram Dinzly – Zaquan Adha Sengaja Dilakukan Untuk Promosi Filem?

September 10th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

iqram

Tajuk tu macam pernah dengar tak sebelum ni? Ha.. rasanya anda masih ingat lagikan kes Diana Danielle yang cemburukan Nora Danish dek kerana sekeping foto yang diambil semasa promosi filem.

Ha.. kali ni kes jadi terbalik. Semalam, laman twitter jadi kecoh bila Zaquan Adha tiba-tiba mengamuk dan tidak membenarkan isterinya, Ayu Raudhah untuk berlakon lagi.

Susulan itu, Iqram Dinzly yang juga merupakan antara teraju utama dalam filem Lagenda Budak Setan 3 itu pun membalas kenyataan Zaquan dengan ayat yang tak kurang berbisanya!

Fotor091000312

Nampaknya kedua-dua mereka memang betul-betul panas hati kan? Status-status tersebut seterusnya menarik perhatian para followers mereka dan mengundang pelbagai persepsi terhadap ‘perang dingin’ itu.

Ada yang menyalahkan Zaquan kerana tidak bersikap profesional dan tidak kurang juga meng’hakimi’ lakonan Iqram yang mungkin agak keterlaluan.

Namun, sudah semestinya teori bahawa perdebatan mereka itu sengaja dilakukan untuk menghangatkan ‘suasana’ supaya filem tersebut jadi laku di pawagam.

Hurm..Boleh jadi juga point tu sebabnya penonton Malaysia ni pasti akan tertanya-tanya babak mana yang membuatkan Zaquan sampai mengamuk kan?

Tapi, teori hanya tinggal teori. Kalau nak tahu betul ataupun tidak, anda semua kena tunggulah statement daripada mulut mereka sendiri. Hehe.

 

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×