berita

Pewangi Kesihatan No. 1 Di Malaysia Yang Ada Sijil SGS, Vanzo Bakal Viral Dengan Siri Baru

September 4th, 2020 | by Aimi Raihana Mudzakir
Shout Out!

Semua orang sukakan kebersihan dan sesuatu yang wangi. Bukan saja di rumah, malah kereta yang kita gunakan setiap hari untuk pergi bekerja pun kena letak pewangi. Ia merupakan aroma terapi terbaik untuk tenangkan diri.

Kenapa kami cerita pasal pewangi kali ni? Haa.. Untuk pengetahuan korang, Nabila Razali kini dah jadi duta untuk satu jenama pewangi dengan siri terbaru. Jenama ini merupakan pewangi terbaik yang paling laris kat Malaysia kerana keunikannya tersendiri!

Vanzo Duo Series, pewangi kesihatan steril pertama di Malaysia!

Vanzo memang terkenal sebagai pewangi kereta pertama yang bagus untuk kesihatan di Malaysia. Selain popular di Malaysia, ia juga popular di luar negara iaitu Taiwan, Brunei, Singapura, Hong Kong dan Vietnam.

Korang boleh tengok sendiri. Ramai artis terkenal di Malaysia yang turut menggunakan Vanzo dalam kehidupan seharian mereka. Korang pun mesti tak nak ketinggalan kan?

Kalau korang nak tahu, baru-baru ni Vanzo telah mengeluarkan siri terbaru iaitu Vanzo Duo Series. Power ahhh! Kehebatan Vanzo Duo Series ini sampai Nabila Razali pun dijemput ke program TV3, Wanita Hari Ini untuk perkenalkan pewangi ni kepada korang.

Kami pun tertanya-tanya kenapa agaknya Nabila Razali rekomen Vanzo Duo Series sebagai pewangi pilihan terbaik? Ini sebabnya…

Satu-satunya pewangi yang mendapat sijil SGS!

Nak tahu apa yang unik tentang Vanzo Duo Series? Ia satu-satunya pewangi yang diperakui oleh SGS, organisasi terkemuka di dunia untuk memeriksa standard keselamatan produk pengguna. Senang cerita, pewangi ini bebas dari sebarang bahan kimia yang berbahaya!

Pewangi ini mengandungi alkohol tak? Jangan risau, Vanzo Duo Series telah pun mendapat pengiktirafan Bio Synergy di mana tiada kandungan alkohol di dalamnya. Nak letak dalam kereta lama-lama pun tak risau la.

Korang yang berkeluarga tu tak perlu risau la kalau nak guna Vanzo Duo Series. Dah terbukti yang pewangi ni sangat selamat digunakan. Yay!

Memberi wangian & turut membasmi kuman sehingga 99%

Untuk pengetahuan korang, Vanzo Duo Series dirumus khas oleh pakar wangian Jepun menggunakan bahan mentah dari Jepun yang mempunyai pengalaman selama 125 tahun. Pewangi ini dinamakan duo siri kerana ia bukan setakat boleh diletakkan di dalam kereta, nak letak kat rumah pun boleh. Sangat wangi dan menyegarkan!

Paling penting, Vanzo Duo Series mempunyai ciri anti bakteria dan anti bau. Bukan setakat memberi wangian, Vanzo Duo Series boleh bantu korang untuk basmi kuman sehingga 99%. Memang elok sangat untuk korang dapatkan pewangi ni, lebih-lebih lagi dengan musim wabak yang melanda. Memang puji habislah!

2 jenis bauan – Classic Blossom dan English Pear & Freesia

Vanzo Duo Series didatangkan dalam dua jenis bauan untuk korang pilih. Mana satu yang best? Apa yang kami boleh katakan, kedua-duanya wangi dan mempunyai keunikan tersendiri. Korang cubalah kedua-duanya. Serius puas hati!

CLASSIC BLOSSOM

Dibuat dari pilihan campuran bunga yang dipilih dengan teliti, aroma ini sememangnya menyegarkan. Feeling macam kat hotel 5 bintang. Pilihan tepat untuk rumah yang lebih selesa.

ENGLISH PEAR & FREESIA

Bau pear yang segar dan manis aroma bunga freesia, feeling macam pakai perfume mewah. Ramai pilih yang ni untuk letak dalam kereta.

Nabila Razali siap tunjuk kat korang cara nak menggunakan Vanzo Duo Series ni. Sebenarnya senang je gunakan pewangi ni. Boleh tengok kat bawah.

Dah tergoda dengan Vanzo Duo Series? Korang boleh dapatkannya di mana-mana kedai aksesori kereta, kedai cuci kereta dan store Vanzo. Korang juga boleh check it out melalui https://brand.vanzoasia.com/.

Hidup lebih sihat dengan Vanzo Duo Series. Jom dapatkannya di pasaran sekarang!

×