berita

Post Insta Story Kecewa Zahirah Macwilson Ini Tuju Kepada Zul Ariffin?

November 4th, 2017 | by Wan
Isu & Kontroversi

Setelah mendiamkan diri, Zul Ariffin akhirnya akui kepada Mstar dia keliru dengan apa yang berlaku antara kekasihnya itu, Kamal dan Emma sehinggakan mengaitkan namanya sendiri dalam kontroversi tersebut. Kata Zul ketika ditemui di majlis Anugerah Skrin 2017 semalam, dia masih lagi belum menerima penjelasan sebenar daripada Zahirah yang kini sedang menjalani penggambaran di Bosnia bagi drama La Luna.

Artikel berkaitan: ‘Buatlah Apa Korang Nak Buat’ – Akui Keliru, Ini Respon Terbaru Zul Ariffin Kepada Zahirah, Kamal & Emma

Terbaru, pelakon drama Duda Pujaan Dara berkenaan dilihat telah memuat naik rangkaian pos kata-kata di Insta Story beliau lewat malam semalam sekitar waktu sama kenyataan Zul keluar di portal Mstar. Membaca posnya, kedengaran seperti aktres jelita itu berasa kecewa dan terluka dengan seseorang. Macam ditujukan dekat Zul Ariffin je, siapa rasa sama?

Zul ke?

Sah sah Zul kan?

Beberapa jam lepas juga, Zahirah telah memuat naik pos Instagram berbunyi ‘Though I saw it coming, it still hurts’ yang telah menarik perhatian netizen yang rata-rata menasihati aktres tersebut untuk terus tabah dan sabar dengan dugaan yang menghimpit.

Nasihat netizen

Biasalah tu, dalam perhubungan memang macam-macam dugaan. Dengar cakap peminat tu Zahirah, terus tabah and bagi masa untuk keadaan pulih okay.

Sumber: Instagram Zahirah Macwilson

SKIP THIS AD ×