berita

‘Saya Tak Selesa Untuk Berbogel & Lakukan Aksi Seksual’ – Raja Ilya

March 3rd, 2021 | by Najmi Suhaimi
Kini Trending

Foto: Raja Ilya

Pelakon terkenal Raja Ramilah Begum Raja Mohammad, 32, atau lebih mesra dengan panggilan Raja Ilya, sekali lagi mencuri perhatian apabila dia memaklumkan terpaksa menolak tawaran berlakon bagi siri Netflix.

Difahamkan, dia berbuat demikian kerana watak yang akan dilakonkan olehnya memerlukan komitmennya untuk berbogel. Pengumuman tersebut dibuat menerusi dua buah video, yang dimuat naik di platfom Instagramnya semalam.

Tolak tawaran berlakon

Foto: Tangkap layar video

Menerusi video tersebut, Ilya menjelaskan dia mempunyai pendirian yang tersendiri kerana tidak menerima tawaran berlakon yang disifatkan tidak bersesuaian dan tidak memenuhi kriteria yang ditetapkan olehnya. Namun, dia sama sekali tidak mendedahkan judul siri mana yang bakal ditayangkan di saluran Netflix.

Tawaran yang saya terima itu bayarannya bagus dan diterbitkan syarikat produksi yang besar. Namun, saya tak nak buat.

Jelasnya lagi,  kehendaknya sebagai individu dan sentiasa menghormati pendapat orang lain, yang mungkin menganggap lakonan babak sebegitu sebagai karya seni. Tawaran untuk berlakon bersama saluran terkenal itu, diterima olehnya dua tahun yang lalu. Tidak berakhir di situ, Ilya juga sebelum ini pernah menghantar video uji bakat bagi filem Star Wars, Jurassic World. Namun, tiada respon yang diberikan kepadanya.

Sesetengah orang akan menerima babak sebegitu sebagai karya seni. Itu bergantung kepada individu sendiri. Namun, saya tak selesa untuk melakonkan babak yang memerlukan saya berbogel atau berkaitan dengan aksi seksual. Jadi, saya tolak.

Walau bagaimanapun, namanya telah disenarai pendek bagi memegang watak Kamala Khan menerusi filem terbitan Marvel Studios iaitu Miss Marvel.

Untuk uji bakat itu, nama saya disenarai pendek, namun tidak ada maklum balas. Saya anggap tidak ada rezeki pada waktu itu kerana saya tahu ada beberapa pelakon lain dari India yang turut disenarai pendek.

Video penuh

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Ilya (@rajailya)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Ilya (@rajailya)

Sumber: Raja Ilya

The following two tabs change content below.

Najmi Suhaimi

Content Champion at Rev Media Group
Have courage and be kind.

SKIP THIS AD ×