berita

Ramadan Lebih Bermakna Dengan Dutch Lady Kurma & Ros Bandung! ‘Ditemani’ Syatilla & Eina Azman Pulak Tu!

April 29th, 2020 | by Azyanshor
Shout Out!

Ramadan tahun ini mungkin berbeza dengan tahun-tahun yang terdahulu. Ada yang berseorangan, ada yang tak dapat berbuka bersama ibu bapa pada Ramadan pertama, ada juga yang tak dapat berpuasa dengan suami dan anak-anak.

Tapi, walau macam mana sekali, korang kena tetap bersemangat dan kekalkan sesetengah perkara yang korang selalu buat dengan family untuk jadikan Ramadan kali ini bermakna dan diberkati!

Ramadan kali ini bukan sahaja Dutch Lady membawa kembali Dutch Lady Kurma dan Dutch Lady Ros Bandung, tetapi mereka juga bakal membawakan 2 selebriti terkenal untuk memeriahkan lagi Ramadan korang ketika PKP ni!

Keluarga korang & keluarga Eina Azman boleh bersama-sama menyediakan juadah untuk masa berbuka tau! Meriahlah dapur korang nanti!

Yang paling penting ketika ramadan ini ialah kebersamaan. Dutch Lady faham situasi korang semua! Sebab itulah mereka keluarkan program livestream ni untuk menemani korang ketika berbuka puasa.

Dengan livestream ni, kebersamaan sesama umat boleh dieratkan. Walaupun jauh tetapi terasa macam bersama apabila menonton livestream bersama beribu penonton yang lain..

Yang paling best, #DLVirtualRamadan yang berdurasi selama 30 minit itu akan menampilkan 2 artis terkenal iaitu Syatilla Melvin pada 25 Mei pada jam 10 malam dan Eina Azman pada 9 Mei jam 4 petang di Instagram DutchLady Malaysia!

Penonton berpeluang untuk memenangi Ramadan Kit dari Dutch Lady!

Dutch Lady buat livestream ni lagi seronok sebab akan ada giveaway di akhir livestream tersebut! Syatilla dan Eina kedua-duanya akan post satu soalan berkaitan dengan topik yang mereka bincangkan. Lima penonton pertama yang menjawab soalan tersebut akan mendapat Dutch Lady Iftar dan Sahur kit! Jadi korang kene fokus ok ketika tengok livestream tu!

Ramai betul yang teruja tengok livestream Syatilla haritu!

Ramai penonton yang dapat join Syatilla ketika livestream haritu! Syatilla, bersama-sama penonton dapat bersama-sama berkongsi bagaimana keadaan mereka di rumah ketika Perintah Pergerakkan Kawalan (PKP) berlangsung, apa aktiviti yang mereka lakukan dan bagaimana mereka menyambut Ramadan dalam tempoh PKP ni.

Terlepas livestream Syatilla? Jangan risau, lepas ni turn Eina pula! Eina nak kongsi apa ye?

Jangan risau kalau terlepas livestream Syatilla, korang masih lagi berpeluang untuk join livestream Eina Azman ni pada 9 Mei, jam 4 petang pula!  Siapa yang dah follow Eina Azman ni tahulah yang Eina ni memang pandai memasak dan sangat happening, memang boleh hilang sunyilah!

Kalau korang nak tahu, time #DLVirtualRamadan tu nanti, Eina akan berkongsikan resipi ramadan favourite dia tau! Jadi korang bolehlah masak-masak sekali bersama Eina ketika menonton. Bestnya masak sama-sama, rasa macam ada geng! Rugi siapa yang tak join tau!

Jadikan Ramadan korang lebih bermakna dengan Dutch Lady Kurma & Dutch Lady Ros Bandung!

Dutch Lady Kurma dan Ros Bandung kembali lagi Ramadan ini! Excitednya sebab susu ni memang pilihan ramai untuk melengkapkan juadah berbuka dan sahur mereka!

Kurma memang tak disangkal lagi boleh memberikan tenaga yang berpanjangan ketika bulan puasa. Sebab itulah, susu Dutch Lady Kurma ni sesuai diminum ketika bersahur kerana ia membantu korang kekal aktif dan cergas pada waktu siang.

Rasa manis bandung yang penuh dengan khasiat susu, Dutch Lady Ros Bandung pasti dapat menghilangkan rasa lapar dan dahaga setelah seharian berpuasa. Sememangnya sangat menyegarkan dan cukup ngam dijadikan minuman wajib ketika berbuka puasa!

Jadi guys,  jangan lupa untuk dapatkan Dutch Lady Kurma dan Dutch Lady Ros Bandung di hypermarket dan supermarket berhampiran korang! Dan juga, jangan ketinggalan #DLVirtualRamadan ni!

Maklumat lanjut korang boleh klik di SINI!

The following two tabs change content below.