berita

Rebut Peluang Memenangi Wang Tunai Bernilai RM10,000* Di Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT

September 17th, 2020 | by Hanis Aliaa
Teknologi

Untuk pengetahuan korang, HUAWEI akan mengadakan Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT pada 26 dan 27 September 2020. Korang mesti pernah berangan untuk berentap dengan pemenang pingat perak beregu campuran Olimpik badminton negara, Goh Liu Ying dan Chan Peng Soon, inilah masanya guys! Korang juga mungkin membawa pulang hadiah wang tunai RM10,000*.

Apa yang korang perlu buat ialah dapatkan HUAWEI WATCH FIT sekarang dari HUAWEI Experience Stores atau HUAWEI Store dan daftarkan diri korang untuk sertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT. Hanya ada empat hari je lagi untuk korang mendaftar sebab penyertaan akan ditutup pada 20 September 2020. Bagi korang yang dah beli HUAWEI WATCH FIT, daftar di sini sekarang kerana slot terhad!

Apa yang buatkan HUAWEI WATCH FIT best?

Dengan berat hanya 34 gram, serta ciri penjejakan data lanjutan dan 96 mod latihan, HUAWEI WATCH FIT memang ngam sangat untuk korang yang bersukan. Ia juga jam tangan pintar yang ideal terutamanya bagi korang yang gemar bermain badminton kerana dilengkapi dengan mod Badminton untuk merakam permainan korang.

Ia dilengkapi dengan sensor pintar untuk mengesan kadar denyutan jantung, selang degupan jantung, kalori, masa latihan dan data lain. HUAWEI WATCH FIT yang berharga RM499 boleh didapati dalam warna Sakura Pink dan Graphite Black supaya korang boleh sesuaikan dengan mood dan pakaian harian.

Macam nak sertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT?

Jangan lepaskan peluang untuk menyertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT yang akan diadakan pada 26 dan 27 September di Sports Arena Sentosa, Kuala Lumpur! Korang boleh sertai kejohanan ini dengan mengikuti langkah-langkah di bawah:

  1. Beli HUAWEI WATCH FIT bermula dari 9 September 2020. (*Simpan ID Pesanan kalau korang buat pembelian dalam talian atau nombor siri produk jika beli dari kedai fizikal)
  2. Daftarkan penyertaan korang di SINI dengan ID Pesanan untuk pembelian dalam talian dan nombor siri produk untuk pembelian luar talian dari 9 – 20 September 2020.
  3. Bersiap sedia untuk Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT yang akan berlangsung pada 26 & 27 September 2020!

Korang kena segera mendaftar untuk Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT kerana siapa cepat dia dapat! Korang juga boleh ikuti HUAWEI WATCH FIT Event Page untuk maklumat lebih lanjut tentang Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT.

Kategori yang dipertandingkan di Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT ialah Perseorangan Lelaki, Perseorangan Wanita dan Beregu Campuran.

Tempat Pertama
  • Semua kategori akan menerima wang tunai RM10,000 dan perlawanan persahabatan dengan Goh Liu Ying dan / atau Chan Peng Soon
  • Setiap pemain untuk semua kategori akan menerima Pakej Kecergasan Atlet yang bernilai RM2,100 setiap satu dari Institut Jantung Negara (IJN)
Tempat Kedua
  • Semua kategori akan menerima wang tunai RM5,000
  • Setiap pemain untuk semua kategori akan menerima Pakej Kesihatan Perdana yang bernilai RM1,888 setiap satu dari Institut Jantung Negara (IJN)
Tempat Ketiga
  • Semua kategori akan menerima wang tunai RM3,000
  • Setiap pemain untuk semua kategori akan menerima Pakej Kesihatan Kecergasan yang bernilai RM750 setiap satu dari Institut Jantung Negara (IJN)

Jom dapatkan HUAWEI WATCH FIT sekarang!

Kenapa perlu berbelanja lebih kalau korang boleh dapat lebih banyak ganjaran dengan membeli HUAWEI WATCH FIT? Ia berharga hanya RM499 dan korang juga boleh memilikinya melalui pelan ansuran Together 2020 pada harga hanya RM6.57 sehari*. Selain itu, korang juga akan dapat rebat segera RM100* dengan setiap pembelian dua unit HUAWEI WATCH FIT bermula sekarang sehingga 9 Oktober 2020.

Tinggal 4 hari lagi guys! Jom dapatkan segera HUAWEI WATCH FIT di HUAWEI Experience Stores atau HUAWEI Store dan daftarkan diri korang untuk sertai Kejohanan Badminton HUAWEI WATCH FIT.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk terbaru HUAWEI, korang boleh nantikan update dari Facebook HUAWEI.

*Tertakluk kepada terma dan syarat
The following two tabs change content below.