berita

‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’

February 24th, 2024 | by Amirul Ilyasha
Kini Trending

Umum mengetahui, pempengaruh Syamimia terkenal kerana gemar berkongsi video dirinya memasak juadah makanan bersama suami dan anaknya di media sosial.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Syamimia Menangis, Sehingga Kini Masih Dihujani Kecaman – ‘Adakah Saya Berjudi Atau Minum Arak?

Disindir netizen

Terbaharu, Syamimia berkongsi video dirinya bersama keluarga yang sedang menyediakan beberapa juadah makanan di dalam rumah PPR miliknya yang sedang di dalam proses renovasi.

Meskipun hantaran tersebut dipenuhi dengan komen rasa kagum netizen melihat peralatan dapur yang digunakan Syamimia namun terdapat pula satu komen yang dilihat seakan menjatuhkan air muka pempengaruh itu.

Menerusi komen yang ditinggalkan, seorang individu dilihat menyindir Syamimia mengenai penampilannya yang tidak bertudung.

Renovate rumah boleh, beli tudung tak boleh.

Syamimia beri respon

Tidak berdiam diri, pempengaruh berkenaan dilihat tidak melatah membalas komen tersebut sebaliknya mendoakan yang terbaik buat individu berkenaan.

Wah cantik bahasa kakak. Semoga perbuatan kakak di dunia ini sama cantik dengan pemakaian dan wajah akak.

Video

@syamimia_Sempat live dekat IG tadi masak sambal tumis untuk makan malam ni. Jemput makan ?? Ylang Ylang – FKJ & ((( O )))

Sumber: TikTok Syamimia

SKIP THIS AD ×