berita

“Saya Baiki Diri Saya Sebagai Doktor” – Doktor Handsome, Say Shazril Mohon Maaf

November 6th, 2015 | by Ash Nordin
Kini Trending

DoktorBeriPenjelasan

Semenjak doktor kacak ini menjadi viral, ada pihak yang memberi tanggapan negatif terhadap dirinya. Terutamanya apabila ramai wanita hamil yang sanggup ‘kangkang’ kerananya.

Artikel Berkaitan : Sanggup ‘Kangkang’ Bersalin Demi Doktor Handsome, Ini Teguran Timb Ketua Pemuda PAS Perak

Oleh itu, Dr. Say Shazril Shaharuddin tampil memberikan penjelasan dan mohon maaf secara terbuka terbuka melalui laman Instagram miliknya.

“sye bukan lah seorang doktor pakar sakit puan, sye hanyelah seorang pegawai perubatan”

Screen Shot 2015-11-06 at 11.29.42

Dalam kenyataan tersebut, Say Shazril menjelaskan pekerjaannya yang sebenar bukanlah seperti yang dianggap oleh netizen sebelum ini.

 

Assalamualaikum & a very good evening everyone.

Pertama kalinye, sye ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas nasihat & teguran yg diberikan oleh anda di laman sosial media baru-baru ini.
Mmg tidak sye sangke perjumpaan di hot.fm isnin lepas akan mencetuskan pelbagai kontroversi dari pelbagai pihak. Wlpn ade komen2 yg rata2 berbaur kurang enak untuk didengar, buang yg keruh, ambil yg jernih, komen itu boleh diambil sebagai pengajaran untuk sye perbaiki diri sye as a doctor & as a person.

Kesimpulannye, sye hanyelah manusia biase yg x lepas dr melakukan kesilapan & sye memohon maaf sekiranye sye ade menyinggung mana2 pihak.

And to clear off d air, sye bukan lah seorang doktor pakar sakit puan, sye hanyelah seorang pegawai perubatan siswazah (houseman) yang kini di unit kecemasan.

Sumber : Instagram say_shazril

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×