berita

‘Saya Tak Mental’ – Didakwa Derita Emosi, Ini Respon Hanez Suraya

August 15th, 2018 | by Shafika
Kini Trending

Sejak bergelar isteri dan mempunyai anak, jarang sekali pelakon Hanez Suraya muncul di kaca TV. Namun siapa yang ikutinya di laman Instagram, pasti tahu perlakon ini agak sibuk menguruskan kehidupannya seharian bersama keluarga.

Terbaru, menerusi Insta Stories nya dia meluahkan rasa kesal apabila sebuah akhbar tempatan manipulasikan kenyataan yang dibuat mengenai perasaan terlalu penat (anxiety). Tak kurang juga ade netizen yang mengkritik perlakon ini sehingga membabitkan kisah silamnya.

Tidaklah derita mental

Kenapa statement macam ini? Saya cuma berkongsi anxiety attack saya. Tapi saya tidaklah sampai derita kesihatan mental saya.

Susah nak buat orang faham

Sebab tu susah nak buat orang faham anxiety dan mental illness. Orang takkan faham! Sekarang statement dan buat saya datang anxiety saya balik..

Jangan buat orang salah faham

Salah faham ni..Anxiety dan sakit mental lain maksudnya. Jangan buat orang salah faham. Nanti orang ingat saya gila.

Dikecam teruk

Bila mengundang, netizen tak berhenti mencaci dan judge saya bukan bukan. Statement korang tak membantu.

Sumber : Hanez Suraya

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×