berita

‘Seksi Sangat Tu’ – Pakaian Anak Dianggap Terlalu Terdedah, Che Ta Ditegur Netizen

October 6th, 2020 | by Arini Saleh
Kini Trending

Siapa tidak kenal dengan pelakon jelita, Rozita Che Wan yang sering tampil bergaya dan up-to-date. Malah, dia dan keluarga mendapat perhatian apabila berpakaian sedondon setiap kali menghadiri sebarang majlis atau bercuti.

Terbaru, pakaian anak bongsu Che Ta, Aaisyah Dhia Rana menerima teguran netizen kerana dianggap terlalu seksi dan terdedah. 

Love between mother and daughter

Menerusi gambar yang dimuat naik, Aaisyah dilihat sedang berbaring di riba ibunya memakai dress berwarna hijau turquoise dan skirt berwarna kuning. Momen tersebut dipercayai dirakam ketika mereka sekeluarga berada di Langkawi, Kedah.

Walau bagaimanapun, ruangan komen gambar tersebut dihujani teguran supaya Che Ta berhati-hati dalam memilih pakaian anak. Menurut netizen lagi, teguran yang dibuat adalah untuk kebaikan mereka sekeluarga.

Harap Che Ta terima teguran

‘Okay je masa kecil merasa’

Sementara itu, ada juga yang berpendapat Aaisyah masih kanak-kanak dan dia bebas berpakaian. Malah, mereka juga mempunyai pengalaman yang sama ketika kecil namun tampil berhijab dan menutup aurat apabila meningkat usia.

Sumber: Rozita Che Wan

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×