berita

‘Semoga Kembali Wahai Sahabat Jiwa’ – Netizen Simpati Nasib Sharnaaz Ahmad, Isteri Kunci Mulut

February 17th, 2019 | by Amirul Asraf
Isu & Kontroversi

Spekulasi mengenai rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya Noor Nablia sejak beberapa minggu lalu telah menimbulkan pelbagai tanda tanya buat netizen.

Walaupun mereka berdua memilih jalan untuk mengunci mulut dan juga tidak memberi sebarang alasan, netizen seakan-akan dapat menghidu mengenai masalah tersebut.

Hilang segalanya

Melalui Instagram Sharnaaz, dia seakan-akan memberitahu pengikutnya bahawa identiti asalnya sudahpun hilang. Pada masa yang sama, dia berharap identiti itu kembali seperti semula walaupun ketika dia berada dalam keadaan yang menjelikkan dan menjengkelkan.

Melalui posting tersebut, dia menerima pelbagai komen dan kata-kata semangat dari netizen.

Allah maha mengetahui

Peluang berbaik

Mengalah dan minta maaf

Jangan ego

Semoga kuat

Demi anak

Ada orang nak beli tak?

 

Manakala menerusi Instagram storynya, dia meminta pandangan peminat tentang sambutan jika dia menghasilkan buku puisi yang berdasarkan kehidupannya.

Syok tengok orang sengsara

Dia juga berkongsi bahawa orang yang negatif memang seronok melihat orang lain hidup dalam keadaan yang sengsara sambil meletakkan maksud yang tersirat iaitu nak bina bangunan sangat susah, nak runtuhkan tak sampai satu hari siap. Mendalam sungguh ayatnya.

Sharnaaz dan Nabila berkahwin pada 31 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Jebat Jayden Ahmad yang berusia enam bulan.

Sumber: Sharnaaz Ahmad

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×