berita

Sharifah Shahora Dedah Identiti Wanita Yang Ganggu Rumah Tangganya

June 4th, 2015 | by Ash Nordin
Lensa Insta

SharifahShahoraHilangSabar

Nampaknya ada lagi artis yang rumah tangganya berentakan, pelakon dan penerbit Sharifah Shahora baru-baru ini ada muat naik sekeping foto mesej perbualan antara orang ketiga dan suaminya.

Artikel Berkaitan : Zaman Sekarang Makin Ramai Orang Gila – Rita Rudaini

Menurut BH Online semalam, Sharifah Shahora difahamkan kini sudah hilang sabar dengan wanita yang lebih dikenali sebagai Yanie itu setelah 3 bulan memberi amaran kepadanya.

Namun, wanita tersebut masih berkeras dan tetap menghubungi suaminya Raja Mukhriz Raja Ahmad Kamaruddin.

Baru-baru ini Sharifah Shahora ada muat naik dua keping foto perbualan antara Yanie dengan suaminya, korang nak tahu apa yang mereka berdua bualkan? Meh baca kat bawah ni.

Pergi Kerja Nak Cari Rezeki, Tahu-tahu Laki Dah Ada Orang Lain

SharifahShahoraHilangSabar-8

Haaa, itulah pantun dua kerat dalam kapsyen Sharifah Shahora semalam. Tapi, bukan itu yang kami tekankan. Dua tiga hari lepas dia ada muat naik 2 keping foto mesej antara suaminya dan Yanie tu.

Kena Bomoh Ke Apa..

SharifahShahoraHilangSabar-9 SharifahShahoraHilangSabar-10

Waah, kalau sebelum ni Rita Rudaini cuma screenshot nombor tu untuk tahu siapa yang ganggu dia setiap malam. Tapi Sharifah Shahora siap promote lagi.

@madeyanie

SharifahShahoraHilangSabar-11 SharifahShahoraHilangSabar-13

Hurm, yang paling best sekali bila Rita sendiri bagi sokongan dekat dia ni.

Saiko..

SharifahShahoraHilangSabar-1 SharifahShahoraHilangSabar-2 SharifahShahoraHilangSabar-3 SharifahShahoraHilangSabar-4 SharifahShahoraHilangSabar-5 SharifahShahoraHilangSabar-6

Bukan Rita je tau, Amyza Aznan pun tumpang sekaki. Hurm, kalau difikir balik kedua-dua rakan artis dia ini pernah mengalami situasi yang sama. Jadi, tak hairanlah kalau mereka tampil beri sokongan kepada Sharifah Shahora ni.

Apa pun, kami berharap agar Sharifah Shahora dapat bersabar dengan dugaan yang melanda dalam rumah tangga anda dan berharap kalau masalah ni dapat diselesaikan dengan cara yang elok. #kipidap!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×