berita

Sharnaaz Ahmad Tayang Girlfriend Baru? Cun Weyhh!

September 3rd, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

sharnaaz

Maka, mungkin ada gadis-gadis di luar sana akan menangis secara beramai-ramai apabila membaca headline kami ni. Kecewa ye cik adik?

Ha.. ni nak cerita sikit, kalau anda semua masih ingat gosip mengenai ‘abang long’ bercinta dengan gadis ini pernah diwar-warkan tak berapa lama dulu.

Tapi, macam biasalah. Masa tu tiada lagi sebarang pengakuan terbuka yang dilakukan oleh pelakon kacak Sharnaaz Ahmad mahupun daripada si gadis cantik manis ni. Namun semalam, Sharnaaz telah pun ‘tayang’ wajah si gadis itu di laman Instagramnya.

Screen Shot 2014-09-02 at 9.19.14 PM

Foto yang dimuat naik semalam oleh Sharnaaz Ahmad

Dalam pada mukanya yang memang macho tu, dah terbukti bahawa Sharnaaz ni memang ada jiwa-jiwa romantis tau dengan caption yang ‘sweet‘ macam tu.

Tapi siapakah si gadis tu ya? Muka macam familiar je kan? Untuk makluman anda semua, gadis itu bernama Sharifah Anis Syed Zainal Al-Idrus dan merupakan seorang pengusaha tudung dan model.

Malah, gadis berusia 26 tahun itu juga dikatakan pernah terlibat dalam beberapa siri drama seperti Gemersik Kalbu, Walid Walid dan Selamat Malam Kekasih.

Menerusi ruangan komen pula, kebanyakan peminat Sharnaaz turut tumpang gembira apabila melihat foto mereka berdua dan mendoakan agar mereka cepat naik pelamin.

sharnaaz ahmad

Mana taknya, masa bulan Ramadhan baru-baru ini pun, mereka berdua dikatakan tampak serasi apabila sama-sama berniaga di Medan Mara Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR). Anis dengan gerai tudungnya manakala Sharnaaz pula membuka gerai menjual serunding.

Apapun, kami doakan agar jodoh Sharnaaz dan Anis akan berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin. Ha..jangan tunggu lama-lama, nanti dikebas orang!

Kredit foto: Instagram Sharnaaz Ahmad

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×