berita

Siapa Yang Akan Korang Bawa Jika Dapat Free Holiday Ke Brazil Untuk 9 Orang?

April 11th, 2016 | by Noraniza
Kini Trending

100 PLUS COVER PHOTO

Free holiday ke Brazil? Weyh, siapa yang tak nak kan? Tapi, siapa agaknya 9 orang yang korang akan pilih untuk bawa bersama jika memenangi percutian ke Brazil?

Keluarga tercintakah? BFF atau buddies kah? Atau ada tak yang berangan dapat holiday dengan selebriti terkenal? Haha. Berangan tak kena bayar pun kan?

So, kami adakan survey dengan bertanya beberapa soalan cepumas berkenaan hal ‘free holiday’ ke Brazil kepada rakyat Malaysia dan responnya memang kiut gila!

Apa respon rakyat Malaysia ya?

Percutian percuma ke Brazil atau RM10,000 tunai?Ini jawapan mereka…

ezgif.com-resize

Ramai cakap soalan ni mencabar. Yelahkan, bercuti pun nak, cash pun mestilah kena ada. Tapi, agaknya ramai yang pilih nak bercuti ataupun nak RM10,000 tunai. Cuba teka?

Nak bawa siapa?

ezgif.com-resize (1)

Untuk kaum wanita kami tanya sama ada nak bawa Ryan Reynolds atau David Beckham. Manakala untuk kaum lelaki kami tanya nak bawa Emma Watsons ataupun Jennifer Lawrence. Semua boleh jawab dengan confident. Tapi bila tanya nak bawa isteri atau Emma Watsons?Jawapannya…krik..krik..krik..

Yang agak mustahil untuk dibawa bercuti sekali?

MIL)

Okay. Tak nak komen. Haha.

Tapi, siapa pula nak sponsor korang + 9 orang lagi untuk holiday ke Brazil?

100 Plus design-page-001

Ini yang kami nak kongsi dengan korang semua ni! Berita panas bila 100 PLUS ingin menaja korang ke Brazil! Bukan seorang sahaja ya, malah korang berpeluang membawa 9 lagi sahabat handai atau keluarga tersayang untuk ikut sekali!

Macamana caranya? Mudah sahaja, korang hanya perlu mengisi borang peraduan yang boleh didapati di 100 PLUS Dahagakan Bola dan hanya jawab 2 soalan mudah. Syarat dan terma peraduan boleh didapati di laman sesawang yang sama.

Malah, 12 buah televisyen Panasonic 65? dan 1000 jersi Adidas juga menanti para pemenang yang bertuah. So, apa tunggu lagi? Abang-abang, kakak-kakak, mak cik dan pak cik boleh cepat-cepat download borang peraduan sekarang!

Pssst… Kalau sudi, bawalah kami sekali..hehe..

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×