berita

Simple Look Pun Mahal Ke Kak? – Penat Layan Karenah Pelanggan, Baca Luahan Make Up Artis Ini

May 5th, 2017 | by Shafika
Kini Trending

sariyanti

Siapa je tak nak cantik di hari bahagia mereka kan? Makeup merupakan perkara paling penting di hari perkahwinan bagi kaum wanita. Betul tak? Dari tak cantik pun boleh jadi cantik kalau sentuhan MUA yang meletop. Tak gitu.

Namun, ada juga segelintir orang yang kadang tak faham kenapa makeup pun sampai cecah ratus kan? Ada yang cerewet nak simple kononnya dapat harga murah. Apa kata korang dengar luahan MUA ni kenapa harga dorang cas mahal? Mahal ke korang rasa?

 Makeup simple sari pun 2k tauFotorCreated

1st of all tq pada yg risik kita..kita appreciate sgt makne nye awak suka dengan sentuhan kita..cuma yg kita xsuke is Letih nak jawap bab “makeup simple” “makeup biase” ni…sariyanti look dikatakan simple tu price die rm2k yunk…and nora danish nye makeup no makeup tu price nye rm5k u olls…

Keje MUA is mencantikkan client die..untuk cantik kan korg byk product kita guna,for take care ur skin,for cover cacat cela skin u guys..tu baru skin..belum part lain lagi…yess kita bukan khir khalid or nuex..jauh Beza..barang kita pakai mostly same just teknik,skill and pengalaman yg buat price kita Murah dari dorg..tp jgn la cekik kita sampai rm50,100,150…

Isi minyak kete rm50 pon xfull tank tau..belum tol lagi,belum kira kudrat yg angkat beg mekap berat ber kg2 tu..belum kira payment for technic and knowledge kita to solve ur skin problem nak bg makeup maintain lama.

Simple look dengan harga rm50?nora1

Banyak la sebenarnye kalau nak list kan apa yg MUA perlukan untuk creat that “simple look”..but u guys slalu ckp..alaaaa simple look pon mahal ke kak?senang je nak buat..ok Camni la..y not u guys makeup sendiri coz kan senang je nak buat..

MUA ni mostly kita xbuat “simple look” yg price die rm50-200 coz ktorg MUA,and ktorg makeup to level perfectionist..very details and very proper to make any look yg u guys request..kalau xtau menghargai kerja kami..jgn terlintas nak panggil kami cantik kan awak…

Korang belaja makeup and do by ur own self..then only u will know..hakak xmarah tp ade certain people xfaham and bila kita explain nicely die boley perli kita pulak..with all kind of word..alahaiiii….

Sumber : Noorfaezah Mokhtar

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×