berita

SmartHeart Kesukaan Si Comel Kesayangan Korang Dah Habis? Beli Online Je, Lagi Mudah!

January 13th, 2021 | by Azyan
Kini Trending

Zaman sekarang semua benda kalau boleh kita nak beli online. Maklumlah, beli online lebih mudah sebab dapat jimatkan masa dan duit! Skroll-skroll, masuk cart, dua tiga hari lagi, barang sampai. Mudah kan?

Bukan hanya pakaian atau barangan elektrik, tapi makanan kucing pun boleh dibeli online tau! Tapi, sekarang ni ada banyak sangat penjual online sampai tak tahu mana satu original seller. Anda pastinya takut makanan si comel tu fake kan? Jangan risau, korang boleh beli di kedai rasmi atas talian SmartHeart!

100% asli dan dihantar terus dari kilang!

Jangan risau tak original sebab jika korang beli dari kedai rasmi SmartHeart, pesanan korang akan dihantar terus dari kilang! Jadi, ianya 100% asli dari SmartHeart! Bukan itu saja, SmartHeart juga menggunakan perkhidmatan kurier yang dipercayai dan telah didaftarkan supaya korang menerima pesanan dengan selamat dan on time.

Pembungkusan juga original, bukan bungkusan semula!

Terkenal dengan produknya pelbagai, pilihan yang ada di online store sama seperti pilihan yang ada di pasaraya! Tapi lagi mudah dan senang untuk pilih.

Ambillah berapa masa yang diperlukan untuk memilih produk yang sesuai untuk Si Comel korang. Bila dah selesai membuat pilihan, boleh terus checkout dan bayar. Dapatlah korang kurangkan masa untuk keluar rumah, lagi-lagi ketika pandemik ni.

Dry Food,Wet Food,Cat Lick – Semuanya ada di online store SmartHeart!

Kalau Si Comel tak suka makan wet food, korang boleh cuba Dry Cat Food atau yang paling digemari oleh Si comel iaitu Creamy Cat Licks. Memang tak senang duduk kucing korang kalau dapat rasa Creamy Cat Licks ni.

 Antara produk lain SmartHeart yang boleh anda pilih ialah:

SmartHeart Cat Formula

SmartHeart Cat Dry Food- Flavoured

SmartHeart Wet Food in Canned

SmartHeart Wet Food in Pouch

SmartHeart Cat Lick

Di mana nak dapatkan produk-produk SmartHeart?

Produk-produk SmartHeart boleh didapati di kedai rasmi SmartHeart di Shopee seperti link di bawah:

Senang je dengan gunakan Shopee dan Lazada, korang juga boleh tengok rating dan track bungkusan korang ada di mana. Takdelah korang tertanya-tanya bila bungkusan nak sampai!

Jadi, kalau nampak makanan Si Comel dah nak habis boleh la cepat-cepat topup ya! Nanti merajuk pulak Si Comel kesayangan tu.

SKIP THIS AD ×