berita

Sports Direct Malaysia Perkenal Jenama Sukan Outdoor, Hi-Tech

October 2nd, 2018 | by Noraniza
Shout Out!

Berita baik buat penggemar sukan outdoor seperti hiking, trekking, walking, camping dan juga trail-running, kini korang tak payah pening kepala mengenaik kasut paling sesuai untuk hobi korang tu! Hi-Tech la jawapannya.

Kenapa Hi-Tech perlu jadi pilihan utama?

“Kami tahu kehendak para penggemar aktiviti outdoor dan mahu pelanggan kami merasakan kualiti terbaik kelengkapan outdoor yang ditawarkan oleh jenama Hi-Tech”, Paul Gibbons, Pengarah Urusan Sports Direct Malaysia.

“Di Hi- Tech kami percaya bahawa aktiviti outdoor ini adalah untuk semua orang. Setiap individu berhak untuk merasai pengalaman aktiviti outdoor. Disebabkan itu, teknologi inovatif yang diterapkan dalam kelengkapan outdoor Hi-Tech ini menjanjikan keselesaan anda”, Steven Rogers, Pengarah Pemasaran & Jualan Asia Pasifik Hi-Tech.

Pelancaran kerjasama antara Sports Direct dan Hi-Tech ini telah berlangsung pada 20 September yang lalu di Petaling Jaya Flagship Store Sports Direct.

Nak berita baik lagi? Sekarang ni sedang ada jualan untuk kelengkapan outdoor tau! Ada diskaun tambahan 30% untuk kasut Hi-Tech di Sports Direct. Korang kena pantas sebab jualan ni akan berakhir pada 7 Oktober 2018.

Untuk maklumat lanjut, sila layari my.sportsdirect.com ya!!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)