berita

Suami Terkejut Tengok CCTV Isteri Bawa Balik Lelaki Lain, Siap ‘Berasmara’ Dekat Ruang Tamu Lagi!

December 21st, 2021 | by Shira
Kini Trending

Sekadar gambar hiasan

Seorang wanita yang juga bergelar isteri kantoi bermain kayu tiga bersama lelaki lain ketika suaminya tiada di rumah. Lebih meruntun hati apabila si suami hanya mengetahui kecurangan si isteri menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang di rumahnya.

Isteri kantoi bawa balik lelaki lain

Foto: World Today

Memetik laporan World Today, si suami yang dikenali dengan nama Peng Jichang telah berkahwin dengan isterinya selama lima tahun. Tetapi lelaki yang berasal dari Wuhan, China ini kerap tiada di rumah kerana kesibukannya bekerja di luar kawasan. Berikutan daripada itu, dia membuat keputusan untuk memasang CCTV di rumahnya bagi memantau keselamatan dan sebagai pengubat rindu terhadap isteri tersayang.

Namun siapa sangka, pada suatu hari ketika memeriksa rakaman CCTV menerusi telefon bimbit, dia terkejut melihat isterinya membawa lelaki lain masuk ke rumah mereka semasa ketiadaannya. Tidak terhenti di situ, wanita terbabit juga kelihatan sedang bermesra dengan lelaki tersebut di ruang tamu. Peng Jichang mengaku tidak sangka isteri yang dipercayainya selama ini tergamak melakukan perbuatan terkutuk itu sehingga sanggup tidur dengan lelaki lain.

Rupanya dah 7 tahun jalin hubungan sulit

Foto: News Beezer

Selepas diselidiki, Jichang akhirnya mendapat tahu mengapa isterinya enggan bersetubuh dengannya kerana isterinya dan lelaki tersebut sebenarnya telah mempunyai hubungan sulit selama tujuh tahun sehingga hamil tetapi terpaksa menggugurkan kandungan itu. Jelas Jichang lagi, mereka berdua menjalinkan hubungan sebelum dia mengahwini isterinya.

Meskipun kantoi berlaku curang, wanita berkenaan dikatakan langsung tidak menunjukkan rasa menyesal. Jichang yang terlalu kecewa kemudian membuat keputusan untuk bercerai.

Sumber: World Today

SKIP THIS AD ×