berita

[VIDEO] Syafie Naswip Dah Jumpa Jodoh Baru? Panas!!

October 27th, 2020 | by Amer Moose
Kini Trending

Sumber : Google

Menjadi seorang artis memang tak lari daripada kontroversi. Begitu juga dengan pelakon yang mula terkenal dengan filem Mukhsin, iaitu Syafie Naswip (Ayie). Tapi.. Dengar cerita dia dah jumpa jodoh baru! Haa!! Nak stalk Ayie letteww! Tak payah susah-susah.. Korang tengok je video ni!

Fuhh.. Nasib baik ada Adam Lee, Farhan Asri dengan Ernest Ng tolong si Ayie tu! Kalau tak.. Melepas woihh!


Keyakinan Merupakan Kunci Kejayaan

Faktor yang paling utama untuk mendapatkan keyakinan diri adalah penjagaan diri yang tip-top. Tak kisahlah kalau muka kita tak berapa nak handsome, tapi penjagaan diri tu kena tip-top! Bayangkan kalau muka berjerawat, badan berpeluh dan rambut selekeh.. Korang confident ke nak approach perempuan? Tak confident kan?

Bukan tu saja.. Pemilihan produk penjagaan diri seperti pencuci muka, deodoran, hinggalah ke krim rambut untuk menjaga penampilan diri pun memainkan peranan jugak tau! Rangkaian produk NIVEA MEN adalah the best untuk korang.

 

NIVEA MEN Sebagai “Wingman”

NIVEA MEN telah menyediakan rangkaian produk untuk menjadi wingman korang, bagi tingkatkan 3 kali ganda keyakinan terutamanya bila nak tackle awek idaman korang. Gempak wehh.. Antara rangkaian produk NIVEA MEN yang dikeluarkan untuk setel-kan penampilan korang dari rambut, muka, sehingalah badan, ialah:

 

  • NIVEA MEN Deep Rapid Acne Mud Scrub – Meningkatkan penampilan korang dengan kuasa garam Himalaya, yang membantu hapuskan minyak dan jerawat supaya tidak kembali lagi, dengan kesan pantas dalam 7 hari.

 

  • Deodoran NIVEA MEN Deep – Dengan kuasa penyerapan magnetik arang untuk 3 kali perlindungan – Anti-Bakteria, Anti-Bau dan Anti-Peluh untuk perlindungan & kesegaran. Tambahan juga, ia mempunyai wangian yang berpanjangan dan maskulin.

 

  • NIVEA MEN Craft Styler Styling Cream – Mudah digayakan untuk style yang lebih kemas, gaya rambut tahan lebih lama sepanjang hari, dan ianya juga menguatkan rambut korang!

 

Pehh!! memang padu bro, untuk semua bro-bro dekat luar tu korang dah tak perlu risau tentang produk apa yang korang nak guna. Korang boleh terus gunakan rangkaian produk NIVEA MEN ni. Senang! Dah tak payah pening-pening, satu brand terus ada tiga produk untuk jadi wingman korang. Untuk keterangan lanjut korang boleh click dekat sini.

The following two tabs change content below.

Amer Moose

Latest posts by Amer Moose (see all)

SKIP THIS AD ×