berita

Teman Wanita Kantoi Curang, Bila Call Cakap Ada Di Rumah Tolong Mak Sedia Hidangan Raya

May 4th, 2022 | by Najmi Suhaimi
Kini Trending

Kesetiaan dan kejujuran antara elemen yang penting dalam mengekalkan sesebuah perhubungan itu. Bagaimanapun, jika munculnya orang ketiga ianya secara tidak langsung dapat menyebabkan perhubungan tersebut terkandas di pertengahan jalan.

Artikel Berkaitan: Wanita Pasrah Suami Kantoi Curang Dengan Adik Sendiri, Suami Pesan Jangan Viral Dekat FB

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Suami Kantoi Curang Tak Sampai Setahun Kahwin, Wanita Bakar Semua Gambar..Menyesal Kahwin Muda!

Artikel Berkaitan:Konon Datang Rumah Ambil Barang, Suami ‘Gila Talak’ Tergamak Rogol Bekas Isteri Sebab Nak Rujuk

Kekasih hati buat hal?

Meraih lebih 1.6 juta tontonan, video pendek dikongsi seorang pemuda yang menceritakan kekasih kepada kawannya yang dipercayai berlaku curang tular di laman TikTok. Menerusi video pendek dikongsi, memaparkan seorang lelaki yang melihat lokasi teman wanitanya dan alangkah terkejutnya dia apabila melihat kelibat kekasih hati berjalan bersama seorang lelaki lain di hadapan sebuah kafe.

Curang itu pilihan , bukan tidak disengajakan.

Tidak membuang masa, lelaki ini bertindak membuat panggilan kepada teman wanitanya dan bertanyakan akan keberadaannya ketika itu. Namun, jawapan yang diberikan oleh gadis ini seolah-olah tidak mengaku dia bersama lelaki lain dan menjelaskan sedang berada di rumah sibuk membantu ibunya.

Hello sayang, awak dekat mana?

Dekat rumah ini, tengah tolong mak cousin datang rumah. Ramai, betul serious.

Di hujung video tersebut, dapat dilihat riak wajah lelaki ini yang begitu kecewa dengan tindakan kekasih hatinya yang dipercayai berlaku curang di belakangnya.

Respon netizen

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen menitipkan pesanan kepada lelaki ini supaya terus cekal dan dipermudahkan urusan dalam mencari jodoh.

Sumber: TikTok

SKIP THIS AD ×