berita

Terbang Ke 5 Negara Secara Percuma & Makan Di Restoran Pilihan Michelin Dengan 2 Langkah Mudah

March 1st, 2023 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Korang ada dengar mengenai peraduan “Makan-cation like Panda”

Belum?

Ruginya korang… “Makan-cation like Panda” menawarkan hadiah lumayan dimana 10 pemenang bertuah akan dipilih untuk dibawa bercuti menaiki penerbangan kelas perniagaan termasuklah makanan di restoran yang telah menerima bintang Michelin.

Nak tahu bagaimana korang boleh jadi salah seorang daripada 10 pemenang bertuah yang akan dipilih? Perkongsiannya ada disini.

Travel ke 5 negara dengan “Makan-cation like panda”

Teruja kan nak travel ke 5 buah negara sekaligus sambil makan-makan? Kalau ye, pastikan korang sertai peraduan “Makan-cation like Panda”

Melalui peraduan ini korang akan dibawa terbang ke 5 buah negara termasuklah Malaysia, Thailand, Singapore, Hong Kong dan Jepun untuk menikmati makanan di restoran yang telah menerima bintang Michelin seperti Basque Kitchen by Aitor, IGNIV, Joël Robuchon dan banyak lagi.

Bukan itu sahaja, korang juga berpeluang untuk menaiki penerbangan kelas perniagaan untuk 2 orang melalui percutian selama 10 hari ini.

Jarang-jarang nak ada peluang macam ni. Sekali seumur hidup pun belum tentu boleh dapat. Oleh itu jangan lepaskan peluang korang untuk sertai peraduan ini.

2 Langkah mudah je dah boleh sertai “Makan-cation like Panda”

Nak jadi salah seorang daripada 10 pemenang “Makan-cation like Panda”! Cara penyertaan mudah giler. Korang cuma perlu ikut 2 langkah berikut.

Langkah 1: Pesan sekurang-kurangnya RM20 dan keatas melalui aplikasi foodpanda (makanan/ penghantaran barang/ pandamart)

Langkah 2: Masukkan kod “PANDA” sebelum korang “semak keluar” bagi mengumpul mata ganjaran.

Mahu gandakan peluang korang untuk jadi salah seorang pemenang? Mudah je, korang cuma perlu buat pesanan bernilai RM30 dan keatas. Nanti korang akan dapat 2 mata ganjaran. Bagi pesanan yang bernilai RM40 dan keatas, korang akan dapat 3 mata ganjaran.

Selain itu, korang juga boleh gandakan mata ganjaran korang sebanyak 2X ganda dengan melakukan 3 perkara dibawah.

1. Muat turun aplikasi foodpanda dan daftar akaun korang. Kemudian, lengkapkan pesanan pertama korang.

2. Daftar sebagai salah seorang pengguna pandapro dari RM4.90 sebulan

3. Pesan makanan atau minuman daripada senarai restoran “panda pick” seperti Zus Coffee.

Gandakan lebih banyak mata ganjaran!

Sedikit tips tambahan untuk pembaca Oh Bulan tersayang, bermula dari tarikh 8 Mac hingga 22 Mac 2023 korang jangan lupa untuk dapatkan mata ganjaran tambahan sebanyak 3X ganda apabila korang langgan pandapro dan buat pembelian di restoran “panda pick” terpilih.

Ingat… 10 pemenang hadiah utama akan dipilih berdasarkan jumlah mata ganjaran yang diperolehi. Semakin tinggi mata ganjaran yang korang kumpul, semakin tinggi peluang korang untuk menang.

Andai kata korang terpilih sebagai pemenang, korang boleh bawa seorang lagi rakan untuk bersama-sama menikmati percutian ini.

Bagi yang tak berjaya, korang jangan bimbang sebab foodpanda sediakan hadiah saguhati berbentuk baucar untuk foodpanda shops dan pandamart kepada 10,000 peserta yang bakal dipilih secara rawak.

Berikut ialah senarai penuh hadiah yang ditawarkan oleh peraduan “Makan-cation like Panda” yang bernilai lebih RM1,000,000!

Hadiah utama:

pakej percutian untuk 2 orang (10 hari), penerbangan kelas perniagaan dan makan di restoran bintang Michelin bernilai RM50,000  untuk 10X pemenang

Tempat kedua:

Baucar tiket penerbangan bernilai RM1,000 untuk 5X pemenang

Tempat ketiga:

Baucar hotel bernilai RM500 untuk 5X pemenang

Saguhati:

10,000 Baucar tunai bernilai RM50 pandamart/foodpanda shops

Jadi apa lagi yang korang semua tunggu? Jom sertai peraduan “Makan-cation like Panda” sekarang juga!

Terma dan Syarat berkaitan peraduan ini boleh didapati di laman web https://www.foodpanda.my/contents/mega-contest-2023-tnc

Jom muat turun aplikasi foodpanda dan nikmati gaya hidup panda!!! Jangan lupa juga untuk follow Facebook dan Instagram foodpanda untuk sebarang hebahan terkini.

Google Playstore: foodpanda

App Store: foodpanda

AppGallery Huawei: foodpanda

SKIP THIS AD ×