berita

Tergamaknya Ibu Pasang Kamera, Izinkan Skandal Intai Anak Perempuan Mandi

February 4th, 2023 | by Shira
Kini Trending

Sekadar gambar hiasan

Seorang ibu di Singaapura tergamak membantu kekasih gelapnya memasang kamera di dapur yang menghala ke bilik air semata-mata untuk merakam anak perempuannya mandi.

Pasang kamera intai anak kekasih mandi

Sekadar gambar hiasan

Memetik laporan Channel News Asia, wanita yang berusia 48 tahun itu mula berkenalan dengan lelaki tersebut pada tahun 2014 dan pada tahun 2016, hubungan mereka semakin akrab yang akhirnya membawa kepada hubungan percintaan. Meskipun pada ketika itu lelaki terbabit sudah berkahwin, mereka masih menjalinkan hubungan terlarang.

Namun siapa sangka, pada tahun 2021, lelaki yang berusia 50 tahun itu bertindak membeli satu kamera untuk mengintip anak kekasihnya mandi.

Lebih mengejutkan, wanita terbabit yang juga merupakan ibu kandung mangsa tergamak bersubahat memasang kamera tersebut di bahagian dapur yang menghadap ke ruangan bilik mandi tanpa pengetahuan mangsa. Namun, perbuatan tersebut berjaya dihidu oleh mangsa.

Susulan daripada itu, kedua-dua suspek telah dijatuhi hukuman penjara 10 minggu. Menurut sumber, hasil semakan mendapati tiada rakaman lain dalam alat itu melainkan video suspek sedang melakukan pemasangan peranti.

Sumber: Channel News Asia

SKIP THIS AD ×