berita

‘Terima Kasih Atas Kesetiaan Selama Ini’- Jaga Girlfriend Dari Saiz XL Hingga M, Bukti Lelaki Tak Pandang Rupa

January 22nd, 2018 | by Arini Saleh
Kini Trending

Dalam mencari pasangan hidup, kecantikan dan ketampanan tidak seharusnya dijadikan sebagai kayu ukur utama. Sebaiknya, setiap orang haruslah melihat seseorang itu dari segi akhlak dan budi bicaranya. Yang paling penting, sanggup menerima baik dan kurang pasangan seadanya.

Seperti yang dikongsi gadis ini di twitter, pasangan sanggup menerima dirinya daripada bersaiz XL sehinggalah kini bersaiz M. Wah! Macam ini baru betul, beri sokongan untuk pasangan berubah menjadi lebih baik.

Jaga aku dari saiz XL sampai M

Gadis ini di twitter memuatnaik gambar transformasi dirinya yang mana dulu bersaiz besar, sekarang semakin kurus. Dia juga mengucapkan terima kasih kepada kekasih yang sanggup menerimanya tanpa memandang paras rupa. Selain itu, dia juga ada memberi tips untuk kurus secara sihat. Yang paling penting, tanpa penggunaan sebarang produk.

Tips kurus secara sihat

Tak ambil sebarang produk

Ubat cacing bukan penyebab berat turun

Di ruangan balas, seorang lelaki membetulkan fakta dimana ubat cacing bukan faktor utama untuk kurus. Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan, lelaki ini menjelaskan penggunaan ubat cacing adalah penting untuk membunuh cacing di dalam badan itu sendiri.

Sumber : Twitter Syahira _ Mazlan

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×