berita

‘Terima Kasih Kerana Ada Dari Saya Pakai Iswara’ – Ucapan Hari Lahir Hairul Azreen Buat Hanis Zalikha

October 10th, 2017 | by Shafika
Kini Trending

Pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha merupakan antara selebriti yang sering mendapat perhatian netizen. Lebih lebih lagi dengan kehadiran putera sulungnya Yusuf Iskandar. Memang seronok melihat perkembangan mereka sekeluarga di Instagram. Kucing mereka pun Instafemes tau!

Semalam merupakan ulang tahun kelahiran Hanis Zalikha yang ke -27. Kejutan dan ucapan yang dibuat oleh Hairul Azreen itu menjadi perhatian. Rata-rata menganggap mereka adalah pasangan inspirasi. Sweetnya!

Terima kasih sentiasa ada

Hari ni tarikh yg saya tak akan lupa, sebab ia sama dgn hantaran nikah kami , 9/10/90 sempena dgn kelahiran isteri tercinta! Terima kasih kerana sentiasa ada dgn saya dr saya pakai iswara, terima kasih sebab jaga makann diet saya, terima kasih jadi ibu yg baik utk Yusuf, nak tulis panjang2 malu ?

Selamat hari lahir my love, @haniszalikha
Cantik tak i edit gambar ni ?

Menerusi foto yang dimuat naik Hairul Azreen di laman Instagram, ucapan hari lahir buat Hanis Zalikha buat netizen terharu. Dia turut berterima kasih kepada Hanis Zalikha kerana sentiasa ada ketika dia hanya memakai Proton Iswara.

Kejutan Hari Lahir

Kejutan hari lahir itu dibuat oleh Hairul KL East itu hanya dihadiri rakan rakan terdekat. Seronok betul Hanis Zalikha. Namun sebenarnya Hanis Zalikha sedang ditahan di wad kerana masalah kesihatan. Puncanya masih belum diketahui. Semoga cepat sembuh!

Netizen terharu

Sumber : Hairul Azreen

 

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×