berita

Tiada Lagi Inspektor Nizam Dalam Gerak Khas..

August 6th, 2018 | by Ash Nordin
Kini Trending

Sebentar tadi menerusi laman Instagram milik pelakon utama gerak khas, Salina Saibi telah berkongsi cerita sedih bahawa rakan sekerja, Nizen Ayob telah meninggal dunia. Menurut kakak ipar Nizen, dia memberitahu bahawa pelakon itu meninggal akibat buah pinggang rosak. Kami doakan supaya arwah ditempatkan dikalangan orang beriman. Al-Fatihah.

Pelakon utama Gerak Khas meninggal dunia

Allahuakhbar..Sahabat kami dlm #[email protected] telah pergi meninggalkan kita sebentar tadi..Menurut kakak iparnya Doc kata kidney rosak 50% , koma & meninggal 11.55pg td..Now jenazah tgh dimandikan di hospital Sultanah Aminah Johor dan akan di bawa pulang ke rumah keluarga JB.. Mari kita sedekahkan Al fatihah pd sahabat kami..Semoga roh beliau dicucuri rahmat & dtempatkan dkalangan org2 yg beriman..
Sedih sgt..? Allahu..

Status Nizen mengenai drama Gerak Khas

Salina Saibi turut berkongsi status Nizen mengenai drama Gerak Khas. Antara kenyataannya adalah dia sangat bersyukur kerana dapat membawa watak sebagai seorang Polis. Bukan itu sahaja, malah dia turut memuji semua pelakon dan krew produksi kerana melayannya dengan baik.

Sumber: Instagram Salina Saibi

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×