berita

Tiba-Tiba Di ‘Prank’ Suami Meninggal, Fynn Jamal Naik Hantu

August 19th, 2019 | by Azizi Rahman
Kini Trending

Jika sebelum ini kecoh apabila pelawak Mark Adam yang bergurau kasar terhadap pengacara Sherry Alhadad sehingga mencetus kecaman orang ramai.

Terbaru, menerusi Instagram Fynn Jamal memuat naik foto perbualan menerusi aplikasi Whatsapp dimana seorang yang didakwa peminat membuat kenyataan palsu berhubung suaminya. Peminat fanatiknya itu bergurau dengan mendakwa suami Fynn Jamal telah meninggal dunia.

Masa tu laki aku memang tak sihat

View this post on Instagram

benda camni kelaka pada kau sorang. . tolong siapa2 kenal manusia kesepian ni, gitau jap lokasi. kita tolong riuhkan kesepian tu. . benda tak kelakar langsung sbb masa dapat mesej ni LAKI AKU TAKDE KAT SEBELAH dan dia hari ni tak sihat sampai gi jumpa doktor. . so NO. tak kelakar. . ps: gap antara “suami disahkan meninggal” dan “gurau” tu, ada voice note dari AKU yang mmg naik hantu. delete sbb baru tersedar dari amarah. sbb tak pernah aku marah org camtu sekali sejak dah berubah ni. . dah la tu. dia ni bukan jenis buat lawak pastu lekas2 mintak maaf. LEPAS AKU NAK REPORT POLIS BARU DIA CAKAP DIA FORM 3 TU. . peminat mende. kalau kau kenal aku, mende paling jangan usik adalah suami dan anak2. plis ye. . tak kelakar mende2 camni. . pps: staff sempat call tadi kejap. tapayah ngaku form 3 dan org johor la. dialek pekat. suara orang tua. xpe. nanti masa polis mintak ic— bagi ok.

A post shared by فصبر جميل (@fynnjamal) on

Ingat mati hidup ni boleh dibuat main-main

Ingat kelakar ke gurau macam tu

Sumber: Fynn Jamal

The following two tabs change content below.

Azizi Rahman

Content Champion at Rev Asia Berhad
Manchester United top 4 season ni, percayalah!