berita

Top 6 Finalist #watsonsmti Berentap Semula Dengan Peserta Yang Tersingkir! Kenapa?

November 5th, 2018 | by Noraniza
#watsonsmti

Makin panas! Makin mencabar.. Minggu lalu senarai 6 peserta telah pun diumumkan. Tapi, dah nama pun pertandingan realiti kan? Mestilah ada drama dan gimik.

Apa gimiknya? Nah, baca lagi di bawah.

Senarai 6 peserta #watsonsmti

Surprise Elemen Adaaaalaaaah…

Ha, walaupun dah tersenarai dalam top 6, tak bermakna mereka semua ni selamat ya! Sebab dalam #watsonsmti ada pusingan bonus round.

Apa tu bonus round?  Ha, Top 6 finalist akan bertanding semula dengan peserta yang tersingkir. Jadi, inilah masanya peserta yang tersingkir merebut semula tempat 6 finalist.

Antara peserta yang dah melaksanakan tugasan bonus round!

 

View this post on Instagram

 

Why ekin suka shopping dekat @watsonsmy ??? . 1. Watsons sentiasa ada diskaun! Special discount. Weekend discount. Members discount dan macam2 lagi lahh.. . 2. Staf Watsons yang sangat2 friendly and sentiasa sedia membantu. Mereka tahu semua jenis barangan/promotion yang ada di Watsons! ??? . 3. Semua barangan daripada head to toe ada di Watsons. one stop centre for us to buy all our daily routine stuff. . 4. Barangan di Watsons sangat tersusun rapi dan memudahkan kami untuk mencari barangan. . 5. Ada Purchase With Purchase (PWP) dah lah beli barangan discount! And dpt lagi pilih barangan diskaun masa nak bayar di kaunter. Ini sudah bagusssssss ????????. . . So, korang pun cepat2 lah ke Watsons untuk beli barangan korang ? and jangan lupa support kikin untuk #watsonsmti dan spam #gengkikin banyak2!!!!! Thank you @ohbulanofficial thank you @watsonsmy #watsonsmti #ohbulanofficial ? @chedachidot & @erriiinnnnaaaaaa

A post shared by ekin (@kik1n_) on

Jangan lupa untuk ke laman Instagram OhBulan (@ohbulanofficial) dan Watsons Malaysia (@watsonsmy) untuk mengetahui segala update terkini. Mana tahu, peserta yang anda sokong boleh menang kan?

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)