berita

[TOP SECRET] U Mobile Dedah Bagaimana ‘Tarik’ Telinga Pengguna Telco Di Malaysia Dengan Tambahan 3 X Ganda!

December 30th, 2016 | by Noraniza
Kini Trending

umobile-new

Baru-baru ini, kami bertemu dengan ‘orang besar’ U Mobile dan apa yang buat kami terkesima apabila dia dedahkan rahsia bagaimana mereka ‘tarik’ telinga pengguna telco di Malaysia…

Juga, ‘dia’ ada menyebut pasal 3X data berkelajuan tinggi! Apa maksudnya di sini? Kami tanya dan kami korek rahsia daripada beliau.

Akhirnya kami telah diberi green light untuk kongsikan pada korang semua. So jangan lupa share dengan member korang pasal benda ni.

POWER ditingkatkan dengan unlimited data muzik!

umobile-compare

Wah! lepas berjaya menarik pengguna telco dengan unlimited data video, kini mereka tampil dengan memberikan data muzik tanpa had secara PERCUMA! So boleh strim muzik tanpa gunakan data korang! Memang POWER!

Percaya atau tidak?! #takperlurisau

screen-shot-2016-12-22-at-6-35-41-pm

(Gambar sekadar hiasan)

U Mobile percaya, korang semememangnya memerlukan bunyi-bunyian mengiringi setiap perjalanan harian korang. Tak kira sewaktu membuat aktiviti riadah, shopping, relaxing atau sebagainya, muzik pastinya peneman yang paling tepat.

screen-shot-2016-12-23-at-4-47-20-pm

(Antara partners yang korang boleh terjah nanti)

Wah! Lepas ni confirm dah tak bosan sebab boleh dengar sehingga 20 saluran. Kalau korang kurang jelas boleh rujuk senarai di bawah ni.

screen-shot-2016-12-16-at-7-33-29-pm

‘Kami’ tambah data berkelajuan tinggi 3X ganda!

screen-shot-2016-12-23-at-11-24-42-am

Selain data muzik tanpa had, dengan pelan UMI 30 ni korang akan diberikan kelajuan data sehingga 2.5GB opss! Bukan lagi 2.5GB tetapi telah digandakan menjadi 7.5GB tau.

Wow! Banyak tu..So jangan tunggu lama sangat sebab promosi 3X data berkelajuan tinggi ni baru sahaja bermula dan akan tamat pada 15 Februari tahun hadapan. Rebut sementara masih ada tau.

Tak lupa juga, 2.5GB untuk korang strim Video-Onz (strim 21 channel bersama U Mobile, seperti YouTube, Netflix, Iflix dan banyak lagi di mana-mana jua tak kira masa.

Psst..Ada lagi sebenarnya yang ditawarkan untuk korang tau. Strim YouTube tanpa had bermula 2 pagi sehingga 10 pagi, data untuk aplikasi Waze tanpa had secara PERCUMA juga 30 minit panggilan percuma ke semua rangkaian.

Jangan tunggu nanti kena ‘tarik’ telinga!

u-mobile-music-onz

Kesimpulannya, U Mobile akan beri dan terus memberikan ganjaran yang menarik untuk kita semua pengguna-pengguna setia mereka. Jangan lupa dapatkan data Muzik-Onz tanpa had yang PERCUMA ni sebab limited offer tau.

‘Orang besar’ tu pun ada pesan, setiap langganan dengan mana-mana partner mungkin akan dikenakan bayaran dan yang paling penting, data strim muzik secara PERCUMA ini hanya sah digunakan di dalam Malaysia sahaja.

Untuk keterangan lebih lanjut, kami cadangkan korang layari laman sesawang U Mobile, atau terus pergi ke premis berhampiran untuk tanya pada staff mereka. Siapa lagi POWER? U Mobile la yang POWER!

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×