berita

Ucapan Menyentuh Hati Yatt Hamzah Kepada Suami Selepas Tak Jadi Bercerai

March 31st, 2015 | by Noraniza
Lensa Insta

yatt hamzah

Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Umum sudah sedia maklum bahawa Yatt Hamzah dan suaminya, Abdul Mutalib Abdul Shukor sudah kembali berbaik.

Artikel Berkaitan: Yatt Hamzah Menyesal, Tak Jadi Bercerai Selepas Ke Syria

Malah, Yatt juga tidak segan silu untuk meluahkan isi hatinya di laman Instagram. Ternyata ucapannya itu menyentuh hati ramai peminatnya.

Cinta Sampai Jannah..

Screen Shot 2015-03-31 at 11.42.34 AM

May this LOVE last till Jannahtul Firdausi?May Allah’s pleasure and blessings always be with us. Ameen??? Selawat dan salam kpd Nabi Muhammad saw dan keluarga serta para sahabat semuanya… “RAHMAT ALLAH PADA SEORANG YG BERGELAR SUAMI DAN ISTERI”

Dari Abu Hurairah r.a. katanya: Rasulullah saw bersabda yg Bermaksud; Allah merahmati seseorang lelaki yg bgn di waktu malam dan membangunkan isterinya lalu apabila isterinya enggan, lelakinya itu memercik- mercikkan air dimukanya. Allah juga merahmati seorang wanita yg bgn di waktu malam lalu bersolat, dan juga suaminya dan apabila suaminya itu enggan lalu memercik-mercikkan air dimukanya.
(Diriwayatkan oleh Imam Abu Dawud)-Wasallam

Peminat Doakan Kebahagiaan Yatt & Suami

Screen Shot 2015-03-31 at 11.42.23 AM

Sudah semestinya ramai peminat yang suka apabila melihat hubungan Yatt dan suami sudah kembalu pulih selepas puland dari Syria. Apapun, sama-sama kita doakan yang terbaik buat mereka berdua.

yatt hamzah 2

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×