berita

Veil Unik Izara Aishah Tarik Perhatian Netizen

November 17th, 2017 | by faris
Isu & Kontroversi

Alhamdulillah, malam semalam pelakon jelita, Izara Aishah selamat disatukan dengan cinta hatinya, Adib Khalid dalam satu majlis penuh gah, mewah dan meriah. Cantik sangat! Dari pengantin sehingga pelamin, tatarias hiasannya, semuanya dirancang sempurna.

Artikel berkaitan: (FOTO) Sekitar Majlis Kahwin Izara Aishah & Adib Khalid Yang Meriah. Cantik!

Tapi biasalah, walau secantik mana pun sesuatu itu, pasti ada saja mata-mata dan mulut-mulut yang begitu tajam dan lancang mengeluarkan pendapat. Kali ini, veil Izara yang direka pereka tersohor Rizalman teruk dikritik netizen dengan perbandingan pelbagai benda yang tak berkaitan langsung. Kelakar wey!

Kali pertama roti tisu dipakai atas kepala, tahun depan kita buat national costume Miss Universe okay?

Kain atas kepala tak sesuai langsung, macam alas meja

Dalam carutan ada doanya…

Aku ingat tikar getah dia pakai tu

Bila tengok orang nikah dan masih fikir pasal makanan…

Kalau macam tulah cantiknya, orang tak lari, makin cari adalah

Kes denggi membimbangkan, sebab itulah…

Soalan cepumas untuk pengantin

Dan satu lagi soalan penuh berbisa..

Selepas roti tisu dan lempeng kita ada..

Sumber: Sifu Muhamad Sabribella , Siakap Keli , HLive , Kiffy Razak

The following two tabs change content below.

faris

Content champion at Rev Asia
Self-proclaimed foodie yang mahu salam cium tangan pencipta Horlicks Mcflurry.