berita

[VIDEO] Biar Betul! Boleh Menang Barangan Runcit Setahun Bernilai RM10,000 Dengan Hanya Beli Atau Perbaharui Insurans Motosikal?

October 17th, 2022 | by Abdul Muizz Mohd Tahir
Kini Trending

Eh! Korang mesti tak percayakan dengan beli atau perbaharui insurans motosikal boleh dapat barangan runcit setahun bernilai RM10,000?

Ya jawapannya benar bukan dusta! Baru- baru ni admin ada shoot Acara Sweep Gempak Allianz dekat AEON Kota Bharu Kelantan di mana terdapat 10 pasukan bertanding untuk memenangi barangan runcit selama setahun bernilai RM10,000!

Nak tahu apa yang diorang buat? Tonton video ni kalau nak tahu lebih lanjut.

 

Berikut adalah senarai pemenang dan pasukan untuk Acara Sweep Gempak Kota Bharu Kelantan.

1.  EDA RASHIDATULL AKMAR BINTI ABD RASHID (KUMPULAN AURORA)
2.  KIRITHARAN A/L SANDRA KUMAR (KUMPULAN GREAT)
3.  NUR SYAFIQAH BINTI AMROMARAIN (KUMPULAN AFFIQA)
4.  ROKMAN BIN MAT ADAM (KUMPULAN UNCLE ROK)
5.  GUNALAN A/L SUNDARA RAJOO (KUMPULAN GO GO)
6.  ERUWAN SHAH BIN ABU BAKAR (KUMPULAN ERUWAN)
7.  AZIZAH BINTI YAACOB (KUMPULAN ORCHID)
8.  ABDUL GHAFFAR BIN MUHAMMAD (KUMPULAN AMEENA)
9.  YUSLISA BINTI MOHD YASSIN (KUMPULAN WISA)
10.  NIK BADLISHAH BIN NIK KAMARUDIN (KUMPULAN JJ4)

Korang pun boleh jadi pemenang yang bertuah! Juara akan membawa pulang Baucar Hadiah AEON bernilai RM10,000 dan barangan runcit sehingga RM2,000. Tak juara pun takpa sebab korang akan membawa pulang Baucar Hadiah AEON bernilai RM5,000 dan barangan runcit sehingga RM2,000.

Jangan lepaskan peluang!  Allianz ada lagi dua Acara Sweep Gempak yang akan berlangsung di AEON Bukit Mertajam Pulau Pinang dan AEON Shah Alam Selangor tidak lama lagi. Caranya mudah saja korang beli atau perbaharui insurans motosikal dengan Allianz.

Allianz Motorcycle Plus kini ditambah baik untuk melindungi anda, motosikal anda dan pembonceng anda, tanpa sebarang kos tambahan:

  • RM10,000 perlindungan kemalangan jalan raya setiap seorang untuk anda dan pembonceng anda untuk kematian atau hilang upaya kekal.
  • Pendapatan hospital RM100 sehari sehingga 60 hari untuk setiap seorang untuk anda dan
    pembonceng anda.
  • Kematian atau kecederaan badan terhadap pihak ketiga
  • Kehilangan atau kerosakan terhadap harta pihak ketiga

Untuk maklumat lebih lanjut layari laman web https://www.allianz.com.my/personal/whats-new/motorcycle-sweep-bm.html. Jom sertai Acara Sweep Gempak Allianz sementara peluang masih ada dan bawa pulang hadiah barangan runcit setahun bernilai RM10,000.

SKIP THIS AD ×