berita

[VIDEO] Dah Pakai Cantik-Cantik Nak Keluar, Sekali Pagar Tak Boleh Buka Sebab Elektrik Tiada!

October 27th, 2021 | by Najmi Suhaimi
Kini Trending

Tidak dinafikan gangguan bekalan elektrik mahupun air yang terputus secara tiba-tiba menyusahkan orang ramai. Namun, mahu tak mahu para pengguna perlu akur dan sabar sehingga masalah tersebut diselesaikan oleh pihak berwajib.

Macam mana nak keluar rumah?

Seperti video dikongsi seorang wanita menerusi sebuah video di laman TikTok, menceritakan satu detik cemas yang mungkin tidak dapat dilupakan olehnya. Kisah tersebut bermula apabila rumahnya dikatakan secara tiba-tiba mengalami gangguan bekalan elektrik.

Apa yang lebih membingungkan apabila rumahnya mengunakan pagar jenis automatik dan perkara tersebut secara tidak langsung menyebabkan pagar tersebut tidak dapat dibuka. Aduh!

Aduh tiba-tiba tak ada elektrik. Nak keluar rumah macam mana.

Kau dah bersiap nak keluar. Tiba-tiba rumah kau tak ada elektrik. Tak boleh buka pagar.

Mengulas lebih lanjut, wanita ini turut menceritakan mereka turut mengambil inisiatif yang lain namun, usaha tersebut sama sekali tidak membuahkan hasil.

Kami dah try buka pagar manual tapi ketat gila-gila. Memang tak boleh pulas pun tadi. Takut makin rosak kami buat. Sekarang dah ada eletrik.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur dengan nasib yang menimpa wanita ini dan turut memberikan solusi lain bagi permasalah tersebut.

Video penuh:

@chaimerican aduhhhh… tiba2 takdak letrik! nak keluar rumah mcm mana hahahah #meandmama #esekeli #fyp ? the psycho intro gone wrong ?? – Arielle

Kena guna cara lain ni

Sumber: ChaiMerican

SKIP THIS AD ×